Вакцинація людей літнього віку

Дата: 02.07.2021 13:49
Кількість переглядів: 336

Фото без опису

Міністерство охорони здоров’я України за підтримки міжнародних партнерів (USAID та ЮНІСЕФ Україна) реалізує загальнонаціональну інформаційну кампанію з вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. В рамках зазначеної кампанії та з метою інформування людей літнього віку та інших пріоритетних категорій населення щодо вакцинації проти COVID-19 створено інформаційні відеоматеріали «Вакцинація людей літнього віку», макети для зовнішньої реклами а також брендинг для центрів масової вакцинації.

Відеоматеріали спрямовані на спрощення доступу літніх людей до вакцинації від COVID-19. У версії тривалістю 15 секунд відображено алгоритм та контакти щодо запису на щеплення, а у версії тривалістю 60 секунд надано детальні роз’яснення стосовно можливості маломобільним групам населення отримати щеплення вдома та спростовано міфи про необхідність проведення додаткових тестувань перед вакцинацією.

Відповідно до листа Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення від 15.06.2021 № 24/130 зазначені відеоматеріали мають ознаки соціальної реклами. Відеоматеріал доступний за посиланням: bit.ly/3gzM8ev.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь