Відбувся творчий звіт Микільського сільського Будинку культури

Дата: 12.07.2021 09:57
Кількість переглядів: 320

Фото без опису
09 липня 2021 року відбувся творчий звіт Микільського сільського Будинку культури. Плідно працюючи протягом року, творчий колектив зібрав людей, щоб ще раз продемонструвати свій талант, свої здобутки, своє мистецтво.
Перед початком концертної програми членам журі було представлено нематеріальну культурну спадщину – традицію приготування весільного короваю в сім’ї Чередниченко с.Микільське. Рецепт приготування цього виробу в родині передається із покоління в покоління.
Яскраві номери художньої самодіяльності подарували: ансамблі «Веселі молодички», «Калиновий цвіт», тріо «Мальви», «Берегиня», танцювальні колективи «Віночок», та «Лілея», солісти Марина Коваленко, Лариса Чередниченко, Тетяна Чмирьова.
У виконанні Людмили Котвицької й Ольги Новохацької пролунали гуморески Павла Глазового та Василя Мацюка.
Театральним колективом «Дивосвіт» представлено обрядове дійство зеленого тижня та гумористична сценка «Отучала бабка деда».
З першої хвилини концерту глядачі надзвичайно тепло і завзято зустрічали кожний виступ артистів. А самодіяльні артисти з подвійним завзяттям виступали на сцені і представляли художні номери.
Багато гарних слів було сказано про мальовниче село Микільське, його історію; про працьовитих і талановитих людей, про любов до рідної землі. Адже гасло цьогорічного огляду-конкурсу - «Моє село – моя історія жива».
По закінченню концертної програми, з вітальним словом до всіх присутніх звернувся староста – Василь Назаренко, який відзначив високу підготовку працівників культури села у проведенні творчого звіту, побажав всім творчих успіхів та натхнення в роботі.
Завідувач сектору культури та туризму управління освіти, культури, молоді та спорту Міловської селищної ради Оксана Дубук щиро подякувала аматорам сцени за гарний настрій, які вони дарували протягом всієї концертної програми. Побажали всім творчих успіхів, натхнення та процвітання. Всіх учасників нагородженого грамотами селищної ради.
А огляд-конкурс крокує далі, і вже незабаром свої двері гостинно відкриє для глядачів Микільський сільський Клуб.
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь