Головне управління ДПС у Луганській області інформує: Аналітичні дослідження як засіб боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом

Дата: 01.09.2021 10:46
Кількість переглядів: 396

Фото без опису 

   Заступник начальника Головного управління ДПС у Луганській області Ігор Ткачов розповів, що фахівцями відділу боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом здійснювалися організаційні та практичні заходи, щодо виявлення у діяльності платників податків ознак легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом та інших правопорушень, шляхом аналізу зовнішніх та внутрішніх джерел інформації.

  Аналітичні дослідження фінансової та господарської діяльності  платників податків проводились як за ініціативою співробітників відділу, так і за відповідними постановами правоохоронних органів.

    З початку року проведено 64 аналітичні дослідження на загальну суму 1 млрд 824 млн 735 тис. грн, у тому числі:

- за постановами слідчих Головного управління ДФС у Луганській області, Головного управління національної поліції у Луганській області та Луганської обласної прокуратури 33 аналітичні дослідження на загальну суму 894 млн 087 тис. гривень;

- за власною ініціативою складено 31 висновок аналітичного дослідження на загальну суму 930 млн 648 тис. гривень.

   Всі висновки аналітичних досліджень, для прийняття рішення відповідно до законодавства, направлено за підслідністю до правоохоронних органів.

Більшість  операцій між контрагентами проведено за ознакою – «фінансові операції з готівкою (внесення, переказ, отримання коштів)».

   Ігор Ткачов підкреслив, що додаткові надходження до бюджету забезпечуються за рахунок боротьби з «тіньовими» схемами і вивільнення простору для «білого» легального бізнесу, підвищення рівня добровільної сплати податків та удосконалення процесів адміністрування.

Головне управління ДПС у Луганській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь