Незаконне переправлення осіб через державний кордон України

Дата: 22.09.2021 20:38
Кількість переглядів: 317

Фото без опису

Міловським відділом Старобільської окружної прокуратури підтримано публічне обвинувачення в суді відносно жителя с. Діброва Старобільського району Луганської області за фактом вчинення ним кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 332 КК України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене щодо кількох осіб).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у вересні 2021 року  жителя с. Діброва Старобільського району Луганської області  як мешканця прикордонного району Луганської області, виник злочинний умисел на організацію незаконного переправлення осіб через державний кордон України на територію Російської Федерації в обхід встановлених пунктів пропуску, усвідомлюючи протиправність своїх дій, діючи з прямим умислом, зустрів осіб та використовуючи автомобіль, довіз їх до с. Червона Зірка Старобільського району Луганської області. З вказаного місця вирушив у пішому порядку, направляючи і супроводжуючи їх через лісосмугу поза офіційним пунктом пропуску, в напрямку державного кордону України до села Михайлово Олександрівка Російської Федерації.  Після чого, не встигнувши перетнути державний кордон, із особами були затримані прикордонним нарядом 3 прикордонного загону імені Героя України Євгенія Пікуса Луганського прикордонного загону Державної прикордонної служби України.

Міловським районним судом вказану особу визнано винним у вчиненні інкримінованому йому кримінальному правопорушенні та призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі, звільнивши від відбування покарання з випробуванням строком на 3 роки.

Довідково: на даний час вирок суду не набрав законної сили, оскільки триває строк апеляційного оскарження (30 днів з дня проголошення вироку).

 

Прокурор Старобільської

Окружної прокуратури                                                                        І. Мозуль


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь