Наміри капітального ремонту будівлі та елементів благоустрою Міловського закладу ЗСО І-ІІІ ступенів

Дата: 08.10.2021 15:14
Кількість переглядів: 373

Фото без опису

Департамент будівництва, енергозбереження, архітектури та містобудування Луганської ОДА заявляє про наміри капітального ремонту будівлі та елементів благоустрою Міловського закладу ЗСО І-ІІІ ступенів Міловської селищної ради Луганської області, розташованого за адресою вул. Козацька,8 смт Мілове, Старобільський р-н, Луганська область.

Існуюча будівля школи складної форми. Будівля двоповерхова з підвалом під частиною будівлі. Будівля складається з двох основних блоків: блок 1 - двоповерховий, блок 2 - одноповерховий

Будівля експлуатується за призначенням і опалюється. Загальна площа основної будівлі 2376,0м2. Площа ділянки - 17000 м2.

Кількість учнів, які навчаються у школі - 200 дітей.

Будівля підключена до централізованих міських мереж водопостачання, каналізації, електропостачання. Джерело опалення - власна котельня.

Робочим проектом передбачається виконання наступних видів робіт: зовнішнє утеплення фасадів;заміна всіх вікон на металопластикові з енергозберігаючими властивостями;

заміна внутрішніх і зовнішніх дверей; утеплення зовнішніх стінових конструкцій, які контактують з ґрунтом; заміна покрівлі з додатковим утепленням, вогнезахистом конструкцій, відновленням парапетів та влаштуванням огорожі; влаштування зовнішньої та внутрішньої водостічної системи;влаштування вимощення по всьому периметру будівлі;заміна системи водопостачання та каналізації; заміна системи електропостачання; заміна внутрішньої системи опалення та вентиляції; ремонт ганків з влаштуванням козирків; внутрішні опоряджувальні роботи; ремонт харчоблоку; влаштування ресурсної кімнати та медіатеки; влаштування пожежної, охоронної сигналізації та системи сповіщення.

Передбачено благоустрій і озеленення території, з влаштуванням: комбінованого баскетбольно-волейбольного майданчику; комплексного майданчику для занять на тренажерах; майданчику для ігор дітей молодших класів; майданчику для занять спортом дітей молодших класів; майданчику для відпочинку; влаштування зовнішнього освітлення території спортивної зони.

Проектом передбачені функціонально-планувальні елементи будівлі доступні для маломобільних відвідувачів (МГН).

Потреба в ресурсах при експлуатації і будівництві: ділянка існуюча; сировинних - щебінь, пісок; енергетичних: електроенергія - від існуючих мереж; при будівництві: дизпаливо, бензин; водних: від міського водопроводу; при будівництві: 2,5 м3/доб.

Будівельні сировина і матеріали повинні мати сертифікат радіаційної якості, виданий радіологічною лабораторією.

Проект виконано відповідно вимогам чинних нормативних документів в частині регламентації пов’язаних з природоохоронною діяльністю.

Додаткової інженерної підготовки не потрібно.

Можливі впливи планованої діяльності при будівництві на навколишнє середовище: клімат та мікроклімат - не вплине; повітряне середовище - не надасть істотного впливу, викиди продуктів згорання палива автотехніки, концентрації забруднюючих речовин на межі житлової зони з урахуванням фону складуть менше 1.0 ГДК; геологічне середовище - не спричиняє негативного впливу; водне середовище - не спричиняє негативного впливу; ґрунти - не спричиняє негативного впливу; рослинний і тваринний світ, заповідні об'єкти - не вплине, передбачено благоустрій і озеленення території - влаштування газонів; навколишнє соціальне середовище - не спричиняє негативного впливу; навколишнє техногенне середовище - не спричиняє негативного впливу.

Тверді побутові відходи, будівельні відходи передаються за договорами із спеціалізованими підприємствами.

ОВНС буде виконано в обсязі ДБН А.2.2-1-2003 "Склад і зміст оцінки впливу на навколишнє середовище (ОВНС) при проектуванні й будівництві підприємств і споруджень"

Свої зауваження і пропозиції про проектовану діяльність просимо направляти в селищну раду за адресою: вул. Центральна, 73, смт Мілове, Луганська область, 92500.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь