Головне управління ДПС у Луганській області ІНФОРМУЄ: На розрахункові рахунки в банку платникам повернуто понад 170 млн грн ПДВ, заявленого до бюджетного відшкодування

Дата: 25.10.2021 16:02
Кількість переглядів: 299

Фото без опису

Заступник начальника Головного управління ДПС у Луганській області Людмила Хворостян повідомила, що за січень – вересень 2021 року платники податків Луганщини подали 109 заяв про повернення сум бюджетного відшкодування податку на додану вартість (далі – ПДВ) на розрахункові рахунки в банках. Загальна сума заявленого бюджетного відшкодування ПДВ становить 181,2 млн гривень. В аналогічному періоді минулого року подано 89 заяв на загальну суму 98,6 млн гривень.

За її словами, по 109 заявам платників, поданим у січні – вересні 2021 року, проведено 109 камеральних перевірок.

За результатами перевірок по 5 заявам виявлено ризики неправомірного декларування сум ПДВ, заявлених до відшкодування з бюджету, на загальну суму 8,7 млн гривень.

По одній заяві встановлено завищення суми ПДВ, що підлягає бюджетному відшкодуванню на рахунок платника у банку, на 0,2 млн гривень.

Людмила Хворостян зазначила, що за січень – вересень 2021 року на розрахункові рахунки в банку платникам вже повернуто 172,3  млн грн податку на додану вартість, заявленого до бюджетного відшкодування.

 

Головне управління ДПС у Луганській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь