Головне управління ДПС у Луганській області інформує: 1) Увага! Шахраї!; 2) Громади Луганщини отримали в розпорядження понад 43,7 млн грн податку на нерухомість

Дата: 29.10.2021 13:28
Кількість переглядів: 329

Фото без опису

1) 

Увага! Шахраї!

 

      Головне управління ДПС у Луганській області звертає увагу, що на території Луганської області в жовтні поточного року знову активізували свою противоправну діяльність шахраї, які з метою заволодіння грошовими коштами громадян видають себе за працівників відомства.

    Так, громадянам телефонують невідомі особи, які представляються працівниками Головного управління ДПС у Луганській області або звертаються нібито від імені посадової особи відомства та вимагають сплатити кошти (в безготівковій формі на карткові рахунки третьої особи) за видачу певних документів. Дзвінки шахраїв зафіксовано з телефонного номера 0931775748.

    Наголошуємо, що такі дзвінки - є шахрайським способом, направленим на заволодіння грошовими коштами громадян.

      У разі надходження дзвінків від імені посадових осіб Головного управління ДПС у Луганській області з метою отримання грошових коштів або інших матеріальних благ, просимо Вас не вчиняти жодних дій та невідкладно звертатися до відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Луганській області за телефоном (06452) 4-05-42 або з використанням електронної пошти (lg.vzk@tax.gov.ua, lg.vzk1232@tax.gov.ua), або через поштову скриньку, розміщену в холі адміністративної будівлі відомства за адресою: 93401, Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Енергетиків, 72, або на електронну скриньку сервісу «Пульс» idd@tax.gov.ua, або за багатоканальним номером контакт-центру Інформаційно-довідкового департаменту ДПС 0800501007, або до органів Національної поліції за номером телефону «102».

 

Головне управління ДПС у Луганській області

_________________________________________________________________________

 

2) 

Громади Луганщини отримали в розпорядження понад 43,7 млн грн податку на нерухомість

 

     Заступник начальника Головного управління ДПС у Луганській області Людмила Хворостян повідомила, що за січень – вересень 2021 року до місцевих бюджетів Луганщини надійшло 43 млн 729,2 тис. грн податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. В порівнянні з аналогічним періодом 2020 року надходження збільшились на 13 млн 106,1 тис. гривень.

     За її словами, юридичні особи перерахували 30 млн 339,6 тис. грн, фізичні особи – 13 млн 389,6 тис. гривень.

     Людмила Хворостян нагадала, що відповідно до підпункту 266.10.1 п. 266.10 ст. 266 Податкового кодексу України юридичні особи сплачують податкове зобов’язання з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за звітний рік авансовими внесками щокварталу до 30 числа місяця, що наступає за звітним кварталом, які відображаються в річній податковій декларації.

    Тобто, граничний термін сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, – 29 число місяця, що наступає за звітним кварталом.

 

Головне управління ДПС у Луганській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь