Головне управління ДПС у Луганській області ІНФОРМУЄ: Підприємства Луганщини з початку року погасили майже 121 млн грн податкового боргу

Дата: 08.11.2021 10:23
Кількість переглядів: 234

Начальник Головного управління ДПС у Луганській області Ольга Височина повідомила, що протягом січня – жовтня 2021 року до бюджетів усіх рівнів за рахунок погашення податкового боргу надійшло 120,8 млн гривень.

За її словами, найбільші суми надходжень забезпечені до державного бюджету - 54,7 млн грн, ще 66,1 млн грн спрямовано до місцевих бюджетів.

Ольга Височина нагадала, що діючим Законом України від 04.12.2020 № 1072 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-CoV-2» визначені додаткові заходи підтримки громадян та бізнесу з питання врегулювання податкового боргу.

Вона акцентувала увагу, що робота з недопущення та погашення податкового боргу залишається пріоритетним напрямком діяльності податкової служби. Адже своєчасно сплачені податки є запорукою добробуту усіх громадян та держави в цілому.

 

Головне управління ДПС у Луганській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь