Участь у проєкті «Школа соціальної роботи»

Дата: 03.12.2021 11:52
Кількість переглядів: 357

Фото без опису

Міловська селещна рада стала  учасником у проекті «Школа соціальної роботи», що реалізується UNDP Ukraine/ ПРООН в Україні, яка має на меті сприяння формуванню ефективної системи соціального захисту населення та надання соціальних послуг для місцевого населення, та передбачає сучасний підхід у роботі соціальних установ.

Протягом вересня – жовтня 2021 року пройшли навчання представники соціальної сфери  Міловської селищної ради відповідно до проекту «Школа соціальної роботи», яка реалізується закладом післядипломної освіти «Регіональний центр підвищення кваліфікації Київської області»  за підтримки Програми  розвитку ООН із відновлення та розбудови миру.

Для вдосконалення професійної підготовки шляхом поглиблення і розширення професійних знань, умінь і навичок у сфері надання соціальних послуг 15 громад найбільш активних учасників «Школи соціальної роботи» Луганської та Донецької областей  були відібрані на другий етап проекту для проходження стажування в Київській області.  Начальник управління охорони здоров’я та соціальної сфери Міловської селищної ради Вікторія Кошута  прийняла участь у стажуванні м.Переяслав, Київської області.

      По закінченню проекту м. Святогірськ  відбулась підсумкова конференція проекту «Школа соціальної роботи». Представники 13 громад Донецької та Луганської областей, які долучились до проекту Школи соціальної роботи отримали  спеціальні відзнаки, як такі громади, що прагнуть розвитку та навчання в тому числі Міловська селищна рада. Всі випускники Школи отримали сертифікати державного зразка, які підтверджують підвищення їхньої професійної кваліфікації.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь