Головне управління ДПС у Луганській області ІНФОРМУЄ: Адміністрування податків

Дата: 17.12.2021 15:32
Кількість переглядів: 315

Фото без опису

      Міловська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Луганській області  повідомляє наступне: що територільними органами ДПС забезпечується адміністрування податків, у тому числі сплата яких зараховується до місцевих бюджетів (далі-платежі місцевого бюджету), в частині декларування платниками податкових зобов’язань з урахуванням діючої нормативно-правової бази, яка передбачає подання звітності до контролюючого органу за місцезнаходженням об’єкта оподаткування, а для суб’єктів господарювання роздрібної торгівлі, які здійснюють реалізацію підакцизних товарів – місцезнаходження пункту продажу таких товарів.

   Тобто, переважна більшість платників подає податкову звітність до контролюючих органів за місцезнаходженням об’єктів оподаткування в межах територіальної громади. Відповідно, показники такої податкової звітності відображається в інтегрованих картках платників в межах населеного пункту (за місцезнаходженням об’єктів оподаткування). Поряд з цим, левовою часткою платників в податковій звітності зазначається код органу місцевого самоврядування за КОАТУУ населеного пункту, сільської ради або за КОАТУУ  органу місцевого самоврядування , що діяв до створення територіальної громади. При цьому, бюджетні рахунки для зарахування надходжень таких платежів відкриті у розрізі територіальних громад.           

 

Код КОАТУУ Міловської ДПІ

                                                                                 Міловська ДПІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь