До 5 років позбавлення волі засуджено громадянина Республіки Узбекистан за організацію та переправлення осіб через Державний кордон України

Дата: 21.12.2021 16:53
Кількість переглядів: 377

Фото без опису

          У листопаді 2021 року, співробітниками Державної прикордонної служби України в районі с. Рання Зоря Старобільського району, у безпосередній близькості до Державного кордону України було виявлено транспортний засіб під керуванням громадянина Узбекистану, який організував незаконне переправлення трьох громадян Республіки Азербайджан та одного громадянина Грузії на територію Російської Федерації, поза встановленими пунктами пропуску через Державний кордон України.

          Зазначені громадяни маючи певні заборони для в’їзду на територію Російської Федерації, мали намір потрапити до вказаної держави, незаконним шляхом. Так, за допомогою громадського транспорту, прибули до                            с. Великоцьк Старобільського району, де на них чекав громадянин Узбекистану, який завчасно прибув до вказаного населеного пункту з м. Києва та повинен був у подальшому, за допомогою транспортного засобу, доставити іноземців до кордону.

          За вказаним фактом було внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст. 332 КК України, а саме незаконне переправлення осіб через державний кордон України, організація незаконного переправлення осіб через державний кордон України, керівництво такими діями або сприяння їх вчиненню порадами, вказівками, наданням засобів або усуненням перешкод, вчинене щодо кількох осіб.

          За результатами судового розгляду, громадянина Республіки Узбекистан визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст. 332 КК України та призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

 

Начальник Міловського відділу

Старобільської окружної прокуратури                     Наталія ЗИСКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь