Триває прийом документів для отримання дотацій за бджолосім’ї

Дата: 11.08.2021 10:06
Кількість переглядів: 416

Фото без опису
Міловська селищна рада повідомляє, що згідно Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 № 107 (в новій редакції постанови Кабінету Міністрів України від 12.05.2021 №517) бюджетні кошти спрямовуються на державну підтримку за напрямком - спеціальна бюджетна дотація за наявні бджолосім’ї.
Дотація за бджолосім’ї надається на безповоротній основі фізичним особам та суб’єктам господарювання (юридичні особи незалежно від організаційно-правової форми та форми власності та фізичні особи — підприємці, зокрема сімейні фермерські господарства), які є власниками бджолосімей, за наявні в поточному році від 10 до 300 бджолосімей у розмірі 200 гривень за бджолосім’ю. У разі наявності більше ніж 300 бджолосімей максимальний розмір дотації ставить 60 000 гривень одному утримувачу.
Для подачі документів для нарахування дотації за бджолосім’ї, фізичним особам або суб’єктам господарювання необхідно звернутися до Відділу економічного розвитку та інвестицій Міловської селищної ради (смт Мілове вул. Миру 40, 2 поверх, кабінет 209) до 1 жовтня поточного року.
Фізичні особи ПОДАЮТЬ:
- копію ветеринарно-санітарного паспорта пасіки НОВОГО ЗРАЗКУ (2 копії);
- копію рішення про державну реєстрацію потужності;
- копію довідки або договору про відкриття рахунка в банку;
- копію паспорта громадянина України;
- копію документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків (іденкод);
- довідку, видану органом місцевого самоврядування, про реєстрацію пасіки із зазначенням кількості наявних бджолосімей на останню звітну дату на момент подання документів.
4 кроки для отримання дотації:
1. Отримати ветеринарно-санітарний паспорт пасіки НОВОГО ЗРАЗКУ;
2. Отримати документ державної реєстрації потужності операторів ринку;
3. Зареєструвати пасіку в органах місцевого самоврядування;
4. Подати документи до органів місцевого самоврядування.
Ветеринарно-санітарний паспорт пасіки видається територіальним органом Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів за місцем проживання власника пасіки або місцезнаходженням пасіки є документом, який ідентифікує пасіку та встановлює ветеринарно-санітарний стан бджолиних сімей (наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 19.02.2021 № 338, зареєстровано в Міністерстві юстиції України 04 березня 2021 р. за № 280/35902).
Для отримання державної реєстрації потужності операторів ринку подається заява до територіальному органу компетентного органу за адресою потужності (наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 10.02.2016 № 39).
Реєстрація пасіки є обов'язковою і здійснюється після видачі ветеринарно-санітарного паспорта пасіки згідно Порядку реєстрації пасіки (наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 19.02.2021 № 338, зареєстровано в Міністерстві юстиції України 04 березня 2021 р. за № 282/35904).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь