На порталі Дія доступний розділ «Моє будівництво» в кабінеті громадянина: зберігайте усі документи будівельної сфери й перевіряйте їх статус у кілька кліків

Дата: 09.03.2023 21:28
Кількість переглядів: 129

Фото без описуНа порталі Дія зручне оновлення — розділ «Моє будівництво» у кабінеті громадянина. У ньому відображаються всі документи будівельної сфери, у яких ви вказані як замовник будівництва. Так, можна подивитися коротку інформацію про документ, а також статус його розгляду органами будівельного контролю.

Скористатися розділом «Моє будівництво» можуть як фізичні, так і юридичні особи. До того ж відображаються всі документи незалежно від способу подання — через портал Дія чи ЦНАП.

Раніше, якщо людина подавала документи в паперовому вигляді і не хотіла окремо реєструватись у Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва (ЄДЕССБ), було досить складно дізнатися подальшу долю заявки. Потрібно було зв’язуватись зі ЦНАПом чи органом будівельного контролю і просити перевірити статус документа. Тепер це можна зробити самостійно через портал Дія, скориставшись електронним цифровим підписом.

Зверніть увагу, що в розділі доступні документи, переважно створені після липня 2020 року, коли розпочала роботу ЄДЕССБ. Відтоді громадяни подали більше 172 тисяч заяв на отримання будівельних послуг.

Детальнішу інформацію про заявки можна переглянути в Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва.

Будівельні послуги на Порталі Дія та Єдина державна електронна система у сфері будівництва розроблені Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури у співпраці з Міністерством цифрової трансформації за підтримки проекту USAID/UK aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS».

https://www.kmu.gov.ua/news/na-portali-diia-dostupnyi-rozdil-moie-budivnytstvo-v-kabineti-hromadianyna-zberihaite-usi-dokumenty-budivelnoi-sfery-i-pereviriaite-ikh-status-u-kilka-klikiv


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь