Тендер на закупівлю «Пакунка малюка» проведено: усі родини отримають допомогу від держави вчасно

Дата: 26.04.2023 16:01
Кількість переглядів: 126

Фото без опису

При народженні дитини кожна сімʼя має право на отримання одноразової допомоги «пакунок малюка»* у натуральній або грошовій  формі. Для реалізації цієї програми у бюджеті на 2023 рік закладено понад 1,4 млрд грн: на закупівлю «пакунків» й  на надання грошової компенсації родинам за невикористані «пакунки».

31 березня 2023 р., для забезпечення  безперебійності процесу отримання допомоги,  Мінсоцполітики оголосило відповідний тендер на закупівлю  з терміном прийому пропозицій – до 10 квітня 2023 р. Оголошення про закупівлю було розміщено на електронній платформі Prozorro .

На сьогодні тендер проведено й визначено компанію-переможця (Скай Трейд Україна), яка має забезпечити  61 456 комплектів «пакунків» належної якості за найбільш оптимальною ціною.

Наразі  нестачі  «пакунків малюка» в регіонах не спостерігається, наявних у медичних закладах  залишків розрахунково має вистачити щонайменше до кінця червня поточного року.  

Керівництво Мінсоцполітики тримає на постійному контролі це питання, а працівники Національної соціальної сервісної служби України проводять моніторинг ситуації та вирішують проблемні питання щодо наявності «пакунків малюка» у медичних закладах країни.

*є безповоротною адресною соціальною допомогою сім’ям, у яких народилася дитина або, у разі відсутності обох батьків, – родичам, які в установленому порядку забирають дитину з пологового будинку чи з іншого закладу охорони здоров’я, усиновлювачам, опікунам, прийомним батькам, батькам-вихователям, патронатним вихователям новонародженої дитини, іноземцям та особам без громадянства, які перебувають на території України на законних підставах, а також особам, яких визнано в Україні біженцями або особами, які потребують додаткового захисту, що народили дитину.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь