Для переселенців і ветеранів в Україні запускають освітню програму з електронної комерції

Дата: 13.05.2023 15:21
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

В Україні стартує програма E-Export Intensive, яка покликана залучити до електронної комерції переселенців, ветеранів і підприємців, що постраждали через війну, повідомляє Мінекономіки.

Навчальний курс допоможе ознайомитися зі всіма аспектами роботи в сегменті e-commerce, зокрема з відкриттям магазину і здійсненням перших продажів на найпопулярніших платформах eBay, Etsy, Amazon, Shopify.

18 травня відбудеться окремий захід, на якому презентують низку грантових можливостей. Зокрема, гранти для ветеранів і другого з подружжя на розвиток або створення власного бізнесу, а також гранти для малих і середніх підприємств. Зареєструватися на семінар можна за посиланням.

E-Export Intensive протягом червня-липня передбачає серію безкоштовних практичних вебінарів. Долучитися до навчального процесу можна, попередньо зареєструвавшись онлайн.

Програма E-Export Intensive реалізована на базі проєкту Укрпошти Е-Export School за підтримки Міністерства економіки, Міністерства цифрової трансформації, Офісу з розвитку підприємництва та експорту, національного проєкту Дія.Бізнес, Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», компаній Payoneer і Disqover Agency.

https://minre.gov.ua/2023/05/13/dlya-pereselencziv-i-veteraniv-v-ukrayini-zapuskayut-osvitnyu-programu-z-elektronnoyi-komercziyi/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь