Як розпочати будь-який бізнес завдяки програмі мікрогрантів

Дата: 22.05.2023 13:21
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

Вже майже рік триває реалізація державного проєкту підтримки бізнесу єРобота, запровадженої урядом України задля відновлення національної економіки та надання дієвої допомоги бізнесу.

Однією із найефективніших таких програм стала «Власна справа», в рамках якої громадянам та підприємцям надаються кошти на фінансування розроблених ними бізнес-планів зі створення або розвитку бізнесу. Повернення отриманих коштів здійснюється у вигляді сплати податків і зборів. Програма орієнтована не тільки на створення або розвиток вже діючого малого та середнього бізнесу, а передусім, на протидію безробіттю та стимулювання зайнятості в Україні, адже головною умовою отримання коштів від держави є створення нових робочих місць. Так, за результатами ухвалених у 2022 році рішень передбачалося створення майже 8,4 тисячі нових робочих місць, а за результатами ухвалених рішень з початку 2023 року - 701 робоче місце.

Ця грантова програма набирає обертів, не лише створюючи нові робочі місця, але й розкриваючи безмежний творчий потенціал українців, які реалізують різноманітні, часом дуже нестандартні, бізнес – ідеї, максимально сприяючи відновленню і розвитку різних галузей економіки.

Процес подачі заявок на отримання мікрогранту максимально простий – через портал Дія. Ми також зробили покрокову відео інструкцію подання заявки в Дія. Більше інформації щодо проєкту можна отримати на нашому порталі .

Долучайтесь! Розвивайтесь!

https://www.dcz.gov.ua/.../yak-rozpochaty-bud-yakyy...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь