Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України за підтримки проєкту EU4 Environment ЄЕК ООН проведено семінар з питань охорони здоров’я та з питань містобудування та архітектури

Дата: 30.05.2023 11:22
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України за підтримки проєкту EU4 Environment ЄЕК ООН проведено семінар за участю представників відповідних підрозділів з питань охорони навколишнього природного середовища, з питань охорони здоров’я та з питань містобудування та архітектури у вигляді віртуальної події через використання платформи для організації відеоконференцій Zoom на теми:

• Актуальні питання здійснення процедури стратегічної екологічної оцінки (правові аспекти)

• Актуальні питання здійснення процедури стратегічної екологічної оцінки (прикладні аспекти)

До участі у заході долучився головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, земельних відносин, екології та благоустрою Міловської селищної військової адміністрації Старобільського району Луганської області Денис Нєчаєв.

Основною метою семінарів є підвищення поінформованості представників обласних та Київської міської державних адміністрацій, а також органів місцевого самоврядування щодо особливостей здійснення процедури стратегічної екологічної оцінки (далі – СЕО), у тому числі містобудівної документації, відповідно до законодавства України, зміцнення інституційного потенціалу, а також щодо практичних особливостей здійснення процедури СЕО, у тому числі містобудівної документації, з урахуванням актуальних змін законодавства України у сфері СЕО та містобудування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь