Форум земляків «Луганщина – 85»

Дата: 03.06.2023 20:46
Кількість переглядів: 55

Фото без описуФото без опису

3 червня 2023 Луганська область відзначає 85-ту річницю з дня її утворення. З цієї нагоди у м.Дніпрі відбувся форум земляків «Луганщина-85».

Захід проводився ГО "Громадська ініціатива Луганщина" спільно з Луганською облдержадміністрацією в рамках проєкту "ВПО для громади: тягар чи ресурс" за підтримки МФ "Відродження".

У Форумі взяли участь керівництво міністерств та урядових інституцій, народні депутати України, відомі уродженці Луганської області, ЗМІ та громадськість.

Участь у заході взяла начальник Міловської селищної військової адміністрації Ірина Болткова.

Форум відкрив голова Луганської ОВА Артем Лисогор привітанням з річницею створення Луганської області, доповів про роботу органів влади області в умовах окупації, перспективи та плани на майбутнє після звільнення Луганщини.

Вітальне слово мали заступник керівника Офісу Президента України Олексій КУЛЕБА, Віце-прем’єр міністр України, Міністр з питань реінтеграції ТОТ України Ірина ВЕРЕЩУК, почесний консул Литовської Республіки в Луганській області Робертас ГАБУЛАС, голова Донецької ОВА Павло КИРИЛЕНКО та інші. Загальний меседж, який звучав під час заходу зі сцени, – це прагнення до Перемоги, звільнення Луганщини, відбудова і розвиток області, яка зараз страждає від війни та окупації.

У другому блоці Форуму - «Сінергія місцевої влади, міжнародної спільноти та бізнесу» відбулася церемонія погашення поштової марки «Діти Перемоги малюють Україну майбутнього».

Сам Форум став прикладом єдності, взаємодопомоги та рішучості жителів області у прагненні зробити все можливе для відродження та відновлення своєї малої батьківщини після війни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь