Форум земляків «Луганщина – 85»

Дата: 03.06.2023 20:46
Кількість переглядів: 45

Фото без описуФото без опису

3 червня 2023 Луганська область відзначає 85-ту річницю з дня її утворення. З цієї нагоди у м.Дніпрі відбувся форум земляків «Луганщина-85».

Захід проводився ГО "Громадська ініціатива Луганщина" спільно з Луганською облдержадміністрацією в рамках проєкту "ВПО для громади: тягар чи ресурс" за підтримки МФ "Відродження".

У Форумі взяли участь керівництво міністерств та урядових інституцій, народні депутати України, відомі уродженці Луганської області, ЗМІ та громадськість.

Участь у заході взяла начальник Міловської селищної військової адміністрації Ірина Болткова.

Форум відкрив голова Луганської ОВА Артем Лисогор привітанням з річницею створення Луганської області, доповів про роботу органів влади області в умовах окупації, перспективи та плани на майбутнє після звільнення Луганщини.

Вітальне слово мали заступник керівника Офісу Президента України Олексій КУЛЕБА, Віце-прем’єр міністр України, Міністр з питань реінтеграції ТОТ України Ірина ВЕРЕЩУК, почесний консул Литовської Республіки в Луганській області Робертас ГАБУЛАС, голова Донецької ОВА Павло КИРИЛЕНКО та інші. Загальний меседж, який звучав під час заходу зі сцени, – це прагнення до Перемоги, звільнення Луганщини, відбудова і розвиток області, яка зараз страждає від війни та окупації.

У другому блоці Форуму - «Сінергія місцевої влади, міжнародної спільноти та бізнесу» відбулася церемонія погашення поштової марки «Діти Перемоги малюють Україну майбутнього».

Сам Форум став прикладом єдності, взаємодопомоги та рішучості жителів області у прагненні зробити все можливе для відродження та відновлення своєї малої батьківщини після війни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь