Ірина Верещук взяла участь в урочистостях з нагоди 85-річчя утворення Луганської області

Дата: 03.06.2023 20:51
Кількість переглядів: 50

Фото без описуФото без опису

Перебуваючи з робочим візитом у місті Дніпро, Віцепрем’єр-міністр Ірина Верещук взяла участь у форумі «Єднання та відновлення Луганщини». Захід присвячений 85-річчю з дня утворення Луганської області.

▪️У форумі взяли участь начальники обласних військових адміністрацій, а саме Луганської ОВА Артем Лисогор, Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак і Донецької ОВА Павло Кириленко.

▪️Захід також об’єднав представників урядових інституцій, міжнародних фондів, народних депутатів України та відомих уродженців Луганщини.

▪️Луганська область – одна з тих, які найбільше постраждали від російської агресії. Значна її територія знаходиться під окупацією вже 9 років. Тому відновлення області потребуватиме особливого підходу й уваги від держави, зазначила Ірина Верещук.

▪️Форум покликаний об’єднати зусилля учасників та визначити пріоритетні напрями у підготовці до деокупації та реінтеграції Луганщини. Тільки спільними зусиллями місцевої та центральної влади, а також громадських організацій та міжнародних партнерів можна досягти результату.

«У центрі відновлення деокупованих територій має бути людина. Це і створення умов для безпечного повернення переселенців додому, а також формування кадрового резерву. Адже до реінтеграції Луганщини будуть долучені в тому числі вмотивовані та патріотично налаштовані земляки», – переконана Віцепрем’єрка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь