Дзвіночки в пам‘ять про тих, чий сміх вже не задзвенить

Дата: 04.06.2023 11:28
Кількість переглядів: 51

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

4 червня вся Україна відзначає День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Цей день обрано не випадково, адже 4 червня Генеральною Асамблеєю ООН було засновано Міжнародний день дітей - безневинних жертв агресії. До його відзначення Україна приєдналася в 2021 році.

У цей день згадуємо безневинних українських дітей, чиє життя обірвала безжальна рука московського загарбника. На жаль, після початку повномасштабного вторгнення росії, кількість жертв серед дітей збільшується.

Сьогодні працівники Міловської селищної військової адміністрації, фінансового відділу, Міловської центральної районної лікарні, Міловського Центру первинної медико-санітарної допомоги долучилися до Всеукраїнської акції «Голоси дітей».

У різних куточках України на згадку про наймолодших жертв війни та задля захисту інших дітей, розвісили на деревах дзвіночки, які символізують дитячі голоси, що тепер лунатимуть тільки в небесах.

Війна вкрала в наших дітей життя, їхні домівки, рідних, друзів. Але у війни конкретні обличчя воєнних злочинців, які вбивають, ґвалтують, депортують. І кожне з них ми маємо ідентифікувати і змусити відповідати.

За кожен дитячий голос і сміх, який змовк назавжди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь