Можливості для розвитку бізнесу

Дата: 09.06.2023 11:57
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

Міністерство економіки України разом із партнерами з розвитку здійснює системну співпрацю з підтримки українського бізнесу. Зокрема наразі реалізується ряд проєктів міжнародної технічної допомоги, за якими Мінекономіки виступає бенефіціаром.

Програма USAID “Конкурентоспроможна економіка України” (КЕУ) підтримує стартапи й малі та середні підприємства (МСП) з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках.

Міжнародна організація з міграції (МОМ) та партнери запровадили грантову програму для українського мікро- та малого бізнесу для задоволення попиту населення на критично важливі товари та послуги.

Проєкт “Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі/ EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП” підтримує малі та середні підприємства, які бажають працювати на ринках ЄС.

Програма “Fit for Partnership with Germany” дає змогу українським підприємцям та менеджерам встановлювати ділові контакти з німецькими та іншими іноземними партнерами.

Детhttps://lug.dcz.gov.ua/novyna/mozhlyvosti-dlya-rozvytku-biznesuальніше: http://surl.li/htjmj


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь