МЗС за підтримки WhiteBIT запустило чат-бот для допомоги громадянам у консульських питаннях

Дата: 13.06.2023 16:51
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

МЗС за підтримки однієї з найбільших криптовалютних бірж Європи WhiteBIT запустило чат-бот для допомоги українцям по всьому світу.

Чат-бот одночасно може обслуговувати кількох користувачів та надавати консультацію щодо найбільш поширених запитань: правил в'їзду до іноземної країни, оформлення тимчасового захисту, соціального забезпечення, повернення в Україну, консульських послуг.

Його використання полегшує процес отримання необхідної інформації громадянами України, які через війну вимушено виїхали до інших країн, та суттєво збільшує масштаби й можливості отримання допомоги. Тепер отримувати інформацію стане простіше, швидше та зручніше.

«Враховуючи велику кількість наших громадян, які потребують допомоги МЗС за кордоном, чат-бот є важливою ініціативою, яка допоможе оптимізувати процеси та надавати нашим громадянам необхідну інформацію у декілька кліків. Ми розпочали співпрацю з WhiteBIT ще минулого року, на початку повномасштабного вторгнення РФ, і втілили низку важливих проєктів для наших громадян. Ця підтримка виявилася вкрай своєчасною на тлі безпрецедентного виїзду українців за кордон внаслідок російської агресії», — зазначили в МЗС.

«Підтримка України та українців, де б вони не перебували, є одним із пріоритетів WhiteBIT. Ми раді, що наша співпраця з МЗС дозволила українцям отримати системну, комплексну та кваліфіковану допомогу, що сприяла розв'язанню конкретних проблем, з якими вони стикалися, по всьому світу. Запуск чат-бота суттєво розширює можливості та значно спрощує саму процедуру отримання необхідної інформації нашими громадянами», — розповів СЕО WhiteBIT Володимир Носов.

Чат-бот доповнить діяльність call-центру, який розпочав роботу в червні минулого року. За цей час call-центр опрацював близько 15 тисяч дзвінків. Криптобіржа WhiteBIT забезпечила ресурсну підтримку цілодобової діяльності call-центру, комплексну організаційну підтримку та допомогу для консульської служби України, а МЗС — спеціальне навчання операторів, які працюють зі зверненнями громадян. Вони мають усі необхідні компетенції для надання українцям якісних інформаційних послуг.

Географія звернень найрізноманітніша і налічує 96 країн. Найбільше запитів на допомогу надійшло з Німеччини, Польщі, Італії, Туреччини та України.

Запитання, з якими звертаються до call-центру, найчастіше стосуються забезпечення прав громадян та законних інтересів за кордоном, умов перебування в різних країнах світу (соціальні та медичні послуги, умови працевлаштування, митні правила, питання щодо народження дитини, легалізації документів) тощо.

Отримати допомогу через чат-бот можна за посиланням: https://t.me/MZSUkrain_bot.

Крім чат-бота, громадяни також можуть звернутися до call-центру за номером +38 (044) 224-57-20.

https://mfa.gov.ua/.../mzs-za-pidtrimki-whitebit...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь