МІЛОВСЬКА СВА ПРО РОБОТУ З ГРОМАДЯНАМИ ЗА МИНУЛИЙ ТИЖДЕНЬ

Дата: 13.06.2023 19:08
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

Відповідно до Указу Президента України від 23.09.2022р. № 665/2022 "Про утворення військових адміністрацій населених пунктів у Луганській області, на виконання Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 12.05.2015 № 389-VIII , для забезпечення нормалізації життєдіяльності мешканців Міловської громади, що були вимушені переміститися з тимчасово окупованої території, Міловська селищна військова адміністрація надає інформацію про виконану роботу за тиждень.

- 8 червня 2023 року начальник Міловської селищної військової адміністрації Ірина Болткова взяла участь у форум «Освіта Луганської області: відновлення та реінтеграція» за підтримки Швейцарсько-українського проєкту «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» (DECIDE). Розглядались питання, що стосуються стану сфери освіти Луганської області; виклики, які постануть у процесі відновлення функціонування системи освіти на деокупованих територіях; особливості організації освітнього процесу в умовах війни; забезпечення права дітей на якісну та доступну освіту.

- Розпорядженням начальника Міловської селищної військової адміністрації відновлено діяльність Комунального підприємства «Міловський центр первинної медико-санітарної допомоги Міловської селищної ради».

- Протягом минулого тижня працівники військової адміністрації - «Організація діловодства за зверненнями громадян та запитами на публічну інформацію» в рамках роботи Всеукраїнської Асоціації ОТГ; навчальна консультація «Особливості оприлюднення публічної інформації у період дії воєнного стану»; освітній курс «Вебдоступність. Дизайн для людей з інвалідністю: основні інструменти, принципи WCAG, тестування та оцінка помилок» на платформі Дія; завершено 2 курс  Проєкту USAID «Економічна підтримка України» (Проєкт USAID) Програма підготовки фахівців з відновлення . Наразі розпочато 3 курс навчання.

- Проведено апаратну нараду з поточних питань: надання консультативних послуг громадянам; про роботу з реєстром пошкодженого та зруйнованого майна (РПЗМ); співпраця з міжнародними організаціями на громадськими організаціями щодо надання допомоги з відновлення громади після деокупації; поповнення матеріального резерву.

За минулий тиждень до Міловської СВА в телефонному режимі звернулися громадяни з таких питань:

  • роз’яснення Постанови Кабінету Міністрів України від 18.04.2018 № 280 «Питання забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України», щодо допомоги у постанові на житловий облік для поліпшення житла, звернулась 2 особи;
  • 3 консультації з питань пенсійного забезпечення;
  • з питань забезпечення субсидії, звернулось 2 особи.

Продовжується опрацювання та прив’язка інформаційних повідомлень, які подаються заявниками через додаток ДІЯ в Реєстрі пошкодженого або зруйнованого майна жителів Міловської громади. Загалом наразі опрацьовано 38 повідомлень.

Службою у справах дітей Міловської СВА надано вичерпні консультації щодо підготовки і надання документів необхідних для використання  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

На всі звернення та питання, працівники військової адміністрації оперативно реагували та надали якісну інформацію.

За консультаціями Ви можете звернутися за номером телефону +380684826800. Вся актуальна інформація розміщена на офіційному сайті Міловської селищної військової адміністрації https://milovska-gromada.gov.ua, та на офіційній сторінці facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100086575502176.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь