МІЛОВСЬКА СВА ПРО РОБОТУ З ГРОМАДЯНАМИ ЗА МИНУЛИЙ ТИЖДЕНЬ

Дата: 13.06.2023 19:08
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

Відповідно до Указу Президента України від 23.09.2022р. № 665/2022 "Про утворення військових адміністрацій населених пунктів у Луганській області, на виконання Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 12.05.2015 № 389-VIII , для забезпечення нормалізації життєдіяльності мешканців Міловської громади, що були вимушені переміститися з тимчасово окупованої території, Міловська селищна військова адміністрація надає інформацію про виконану роботу за тиждень.

- 8 червня 2023 року начальник Міловської селищної військової адміністрації Ірина Болткова взяла участь у форум «Освіта Луганської області: відновлення та реінтеграція» за підтримки Швейцарсько-українського проєкту «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» (DECIDE). Розглядались питання, що стосуються стану сфери освіти Луганської області; виклики, які постануть у процесі відновлення функціонування системи освіти на деокупованих територіях; особливості організації освітнього процесу в умовах війни; забезпечення права дітей на якісну та доступну освіту.

- Розпорядженням начальника Міловської селищної військової адміністрації відновлено діяльність Комунального підприємства «Міловський центр первинної медико-санітарної допомоги Міловської селищної ради».

- Протягом минулого тижня працівники військової адміністрації - «Організація діловодства за зверненнями громадян та запитами на публічну інформацію» в рамках роботи Всеукраїнської Асоціації ОТГ; навчальна консультація «Особливості оприлюднення публічної інформації у період дії воєнного стану»; освітній курс «Вебдоступність. Дизайн для людей з інвалідністю: основні інструменти, принципи WCAG, тестування та оцінка помилок» на платформі Дія; завершено 2 курс  Проєкту USAID «Економічна підтримка України» (Проєкт USAID) Програма підготовки фахівців з відновлення . Наразі розпочато 3 курс навчання.

- Проведено апаратну нараду з поточних питань: надання консультативних послуг громадянам; про роботу з реєстром пошкодженого та зруйнованого майна (РПЗМ); співпраця з міжнародними організаціями на громадськими організаціями щодо надання допомоги з відновлення громади після деокупації; поповнення матеріального резерву.

За минулий тиждень до Міловської СВА в телефонному режимі звернулися громадяни з таких питань:

  • роз’яснення Постанови Кабінету Міністрів України від 18.04.2018 № 280 «Питання забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України», щодо допомоги у постанові на житловий облік для поліпшення житла, звернулась 2 особи;
  • 3 консультації з питань пенсійного забезпечення;
  • з питань забезпечення субсидії, звернулось 2 особи.

Продовжується опрацювання та прив’язка інформаційних повідомлень, які подаються заявниками через додаток ДІЯ в Реєстрі пошкодженого або зруйнованого майна жителів Міловської громади. Загалом наразі опрацьовано 38 повідомлень.

Службою у справах дітей Міловської СВА надано вичерпні консультації щодо підготовки і надання документів необхідних для використання  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

На всі звернення та питання, працівники військової адміністрації оперативно реагували та надали якісну інформацію.

За консультаціями Ви можете звернутися за номером телефону +380684826800. Вся актуальна інформація розміщена на офіційному сайті Міловської селищної військової адміністрації https://milovska-gromada.gov.ua, та на офіційній сторінці facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100086575502176.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь