Міловська громада отримала допомогу від Червоного Хреста

Дата: 22.06.2023 15:43
Кількість переглядів: 73

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуСьогодні, 22 червня 2023 року, у місті Дніпрі, за сприяння та попередньої домовленості щодо співпраці з Луганською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України, Міловська селищна військова адміністрація отримала 6 генераторів на 13 кВт, 25 кВт, 30 кВт та 40 кВт. Вони були передані в якості гуманітарної допомоги Міловській громаді.

Передача такої цінної допомоги відбувалась у присутності начальника Міловської селищної військової адміністрації Ірини Болткової.

«Отримали від Товариства Червоного Хреста України велику кількість потужних генераторів. Вони призначені для резервного живлення критично важливих об’єктів нашої громади на випадок відсутності або перебоїв з постачанням електроенергії. Дуже вдячні за надану допомогу. Це велика підтримка для громади в такий важкий час. Домовились з Червоним Хрестом про подальшу співпрацю, адже підтримка міжнародних партнерів для нас наразі дуже важлива» - зазначила начальник Міловської СВА Ірина Болткова.

Міловська селищна військова адміністрація висловлює подяку керівництву та працівникам ГУ ДСНС України у Луганській області  за сприяння та допомогу у розвантаженні й наданні місця для зберігання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь