МВС запрошує на роботу людей з інвалідністю та ветеранів війни

Дата: 24.06.2023 18:35
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

МВС України пропонує низку вакансій для людей з порушенням опорно-рухового апарату, учасників бойових дій, членів їхніх сімей. А також колишніх військових та поліцейських, які повернулися з полону або були поранені.

Підтримка та соціальна реабілітація таких категорій громадян здійснюються в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я під патронатом Першої леді Олени Зеленської.

Забезпечення роботою ветеранів та маломобільних осіб є ефективним способом повернення людей до повноцінного життя, а для роботодавця – знайти спеціалістів із потрібним бекграундом.

Тож наразі у команду шукають:

Аналітиків до Центру ситуаційного аналізу та прогнозування. Для кандидатів необхідним є володіння розвиненими аналітичними здібностями. Вміння або готовність навчитися прогнозувати та моделювати розвиток подій чи наслідки настання кризової ситуації у сфері безпеки. А також здатність акумулювати й обробляти значні масиви інформації.

Операторів екстрених служб. Вакансія для кандидатів з високими комунікативними навичками та вмінням оперативно обробляти виклики.

Спеціалістів соціальних підрозділів. Ці люди – комунікаційна ланка між МВС та ветеранами системи. Тут необхідний досвід у військовій або правоохоронній сфері, щоб фахово допомагати тим, хто потребує підтримки.

Більш докладну інформацію щодо запропонованих вакансій та працевлаштування можна отримати за телефоном: (044) 254-74-91 (Наталія Зеленська) або написавши на електронну пошту: n.zelenska@mvs.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь