Мрій та Досягай: ООН Жінки та Impact Force за підтримки Мінцифри запускають нову освітню програму для жінок

Дата: 27.06.2023 20:43
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

Жінки відіграватимуть ключову роль у відбудові економіки країни та її майбутнього після війни. Саме тому освітні програми, спрямовані на розвиток цифрових та підприємницьких навичок, — це ключ до зростання їхнього потенціалу вже зараз.

Жіноча освітня онлайн-академія «Мрій та Досягай» від ООН Жінки та Impact Force допоможе українським переселенкам знайти нові можливості та стабільність у важкі часи. Мета програми — забезпечити цифрову грамотність, економічну самодостатність та фінансову безпеку українських жінок і їхніх родин. Завдяки здобутим знанням і розвинутим навичкам у підприємництві та цифрових технологіях жінки зможуть розпочати власні бізнеси, знайти роботу або розширити свої професійні можливості.

«Повномасштабне вторгнення різко вплинуло на демографічні показники в Україні. Адже мільйони українців змушені покинути свої домівки. Більшість із них — жінки та діти. Проте українки продовжують створювати бізнеси та займати лідерські позиції. З початку 2023 року кожен другий бізнес в Україні відкривають жінки, як свідчить аналіз сервісу Опендатабот. Міністерство цифрової трансформації України підтримує ініціативи з розширення можливостей для жінок у бізнес-середовищі. Наші проєкти дозволяють жінкам розвивати підприємництво, опановувати цифрові навички та знаходити можливості для розвитку. Нова програма від ООН та Impact Force — це ще один спосіб допомогти підприємицям, зокрема майбутнім, навчатися та покращувати показники свого бізнесу для зміцнення економіки держави», — коментує Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції.

Основна частина навчання міститиме 11 модулів і проходитиме онлайн. Навчання буде зосереджене на темах діджитал-маркетингу, бізнес-стратегії, продажів та інтегрування стійкої моделі соціально відповідального бізнесу.

«Інновації та цифрові технології перебувають в авангарді сталого відновлення. Інтегруючи цифрову грамотність і розвиток навичок у цю програму, ми розширюємо можливості українських жінок стати агентками змін у своїх громадах. Маючи можливість застосовувати цифрові технології, вони можуть посилити свій голос, отримати доступ до нових ринків і стимулювати інклюзивне економічне зростання. Ця програма є доказом нашого прагнення до того, щоб жодна жінка не залишилася осторонь у процесі цифрової трансформації України», — коментує Cабін Фрейзер Гюнеш, представниця ООН Жінки в Україні.

Подати заявку на участь у програмі можна до 30 червня 2023 року. Реєстрація на відбір доступна за посиланням.https://forms.monday.com/.../a49a358bf032c30c4ab3088502b0...

«Наша програма є важливим кроком для підтримки українських переселенок, які постраждали від війни та змушені поїхати, рятуючи дітей, у пошуках безпеки. Вона допоможе цим жінкам не тільки відновити своє життя і забезпечити фінансову стабільність, а й побачити нові перспективи для розвитку й успішної інтеграції, перетворюючи виклики на можливості», — зазначила Ніна Левчук, співзасновниця Impact Force.

Освітня програма запроваджена ООН Жінки та Impact Force за підтримки Міністерства цифрової трансформації України.

https://thedigital.gov.ua/.../mriy-ta-dosyagay-oon-zhinki...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь