У червні на гарячі лінії Мінреінтеграції надійшло понад 48 тисяч звернень

Дата: 05.07.2023 13:35
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

Йдеться про дзвінки та повідомлення на гарячу лінію з кризових питань, гарячу лінію Уповноваженого з питань ВПО та гарячу лінію Уповноваженого зі зниклих безвісти.

Зокрема, оператори гарячої лінії з кризових питань у червні опрацювали близько 16 тисяч дзвінків. Також вони надали відповіді на понад 1 тисячу звернень, які надійшли за цей час через месенджери.

Крім того, протягом минулого місяця співробітники кол-центру Мінреінтеграції прийняли більш ніж 7 тисяч дзвінків на гарячу лінію Уповноваженого з питань внутрішньо переміщених осіб.

На гарячу лінію Уповноваженого зі зниклих безвісти у червні надійшло понад 23 тисячі звернень. З них – майже 11 тисяч дзвінків і більш ніж 12 тисяч повідомлень у месенджерах.

Нагадаємо, зателефонувати на гарячу лінію з кризового реагування можна за коротким номером: 15-48. Або написати у месенджери WhatsApp/Telegram/Viber на номер: (096) 078-84-33.

Звернутися на гарячу лінію Уповноваженого з питань ВПО можна за телефоном: (066) 813-62-39.

Якщо близькі тривалий час не виходять на зв’язок, телефонуйте на гарячу лінію Уповноваженого зі зниклих безвісти: 0 800 339 247.

У вихідні можете надсилати повідомлення у Viber і Telegram на номер: (095) 896-04-21. Для отримання безкоштовної юридичної консультації можна звертатися у будні з 09:00 до 18:00 за телефоном: (066) 053-11-39.

https://minre.gov.ua/.../u-chervni-na-garyachi-liniyi.../


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь