Цінуємо кожне життя, пам’ятаємо історію і разом захищаємо свободу – звернення Президента України

Дата: 09.07.2023 19:53
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки!

Сьогодні з командою – у Луцьку.

Зранку зустрівся з паном Президентом Польщі Дудою. Розмова з ним. Молебень. Були представники всіх конфесій та релігійних спільнот… У луцькому костелі. Разом з Анджеєм ушанували пам’ять усіх жертв на Волині. Цінуємо кожне життя, пам’ятаємо історію та разом захищаємо свободу.

Тут, у Луцьку, у замку Любарта, провів сьогодні тривалу нараду щодо ситуації в регіоні: безпека, ситуація на кордоні, ситуація в прикордонних районах сусідньої Білорусі… Пріоритет – зміцнення кожної області, усього нашого північного кордону. Були доповіді військових, правоохоронців, місцевої влади. Проаналізували підготовку й забезпечення наших сил оборони та безпеки, відповідних підрозділів на Волині. Була доповідь щодо соціальної ситуації в області, потреб людей. Енергетика, забезпечення водою, бюджетне забезпечення – і для людей, і для соціальної сфери. Стан укриттів. Робочі місця в області. Держава максимально підтримує й буде підтримувати. І я вдячний усім тут, у Луцьку, усім в інших містах і громадах області, де прийняли переселенців, де допомагають лікувати й реабілітувати наших воїнів. Дякую!

Передова, наші активні дії. 

Цього тижня є за що бути вдячними воїнам нашої 3-ї окремої штурмової бригади, 24-ї окремої механізованої бригади, десантникам «Вісімдесятки». Молодці, воїни! 

На Таврійському напрямку, як завжди, потужно, хоробро, влучно відзначилися десантники «Сімдесятдевʼятки», артилеристи 55-ї окремої бригади «Запорізька Січ», 74-й окремий розвідбат і 59-та окрема мотопіхотна бригада… Хочу подякувати вам!

Особливу відзначу воїна бригади «Запорізька Січ» майора Володимира Гончарова. Дякую, Володимире! Матрос Сергій Комар, 35-та окрема бригада морської піхоти, – дякую, Сергію! Солдат Олексій Лабенець, стрілець батальйону охорони 15-ї бригади транспортної авіації. Дякую, Олексію! Артилеристи «Маґури», 47-ї окремої механізованої бригади, – майор Антон Черевко та старший лейтенант Василь Абрамів. Дякую, хлопці!

Дякую всім, хто воює й працює заради України! Дякую всім у світі, хто допомагає!

Дякую тобі, Луцьку, за цей день!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь