10 000 українок зможуть пройти цьогоріч навчання з підприємницької діяльності за програмою UWE Hub

Дата: 10.07.2023 12:51
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

10 000 українських жінок-підприємниць повинні зайнятися навчанням щодо ведення бізнесу в рамках програми Ukrainian Women Entrepreneurs Hub (UWE Hub), яка реалізується в Україні Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності». Партнером програми є Міністерство економіки України.

“Уряд активно підтримує жінок-підприємниць, які створюють і розвивають власний бізнес. Крім того, ми надаємо їм фінансову підтримку в межах грантових програм, завдяки яким можна отримати від 250 тис. грн до кількох мільйонів на започаткування й розширення власної справи. Ми зацікавлені, щоб українські підприємниці досягли успіху, відкривали нові підприємства, створювали робочі місця та посилювали економічний фронт нашої країни. Ми вдячні партнери за готовність надати їм можливість отримати нові знання для ведення бізнесу, обмінятися досвідом та отримати нові можливості для реалізації. Пройти навчання за програмою UWE Hub додатково, зокрема, й понад 2 000 жінок, які вже отримали гранти від держави на старт або розвиток власної справи, а також ті, хто лише планує подати заявки на їх отримання”, – зазначилазаступниця Міністра економіки України Тетяна Бережна.

У межах реалізації програми UWE Hub в Україні буде створено мережу офлайн-хабів для жінок-підприємниць, де вони не зможуть навчитися основам підприємництва, інструментам розвитку своєї власної справи, об’єднатися в жіночу бізнес-спільноту та знайти партнерів. вибір того, заплановано також онлайн-програми та різні спеціальні заходи.

Наразі стартував третій сезон навчальної програми UWE Hub. Учасниками перших сезонів стали понад 250 українок. Під час першої програми більше 80% учасників вперше зроблять фінансову модель свого бізнесу. Серед галузей бізнес-учасниць, які взяли участь у програмі, освіті, виробництві та хендмейд, моді, дизайні, HoReCa, консалтингу, торгівлі, туризмі, медицині, будівництві та архітектурі. Отримані під час навчання знань допомогли учасникам збільшити програми прибутків свого бізнесу (в середньому на 30%) та кількість клієнтів (збільшилося від 10% до 20%), реалізувати бізнес своєї ідеї та запустити нові компанії.

Приєднатися до спільноти та ознайомитися з програмою можна на сайті UWE Hub .https://www.uwehub.org/

Довідково:

Програма Ukrainian Women Entrepreneurs Hub, що реалізує Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності», спрямована на навчання 1 мільйона українських жінок, у тому числі внутрішніх переселенок, розпочатку власної справи або розширення власного бізнесу, розвиток і підтримку спільноти таких жінок-підприємців та інших стейкхолдерів, зацікавлених у розвитку жіночого підприємництва, через створення та розбудову мереж офлайн-хабів для жінок-підприємниць в Україні. Упродовж 2023 року планується навчати 10 000 жінок-підприємниць.

У 2023 році реалізується онлайн-компонент Програми Центром «Розвиток КСВ» у межах програми «Мріємо та діємо», що впроваджує IREX за фінансову підтримку Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), офлайн-частковий компонент для підтримки організації Global Giving (SSHA), Агентства. Нідерландів з підприємництва. Партнер Ukrainian Women Entrepreneurs Hub – глобальний рух Buzz Women.

https://www.me.gov.ua/News/Detail?lang=uk-UA...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь