Власники зруйнованого майна зможуть подати заяву в Дії й отримати компенсацію за знищене житло. Долучайтеся до бета-тесту послуги

Дата: 18.07.2023 14:40
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

Незабаром послуга єВідновлення буде доступна для власників зруйнованого майна. Українці, чиї домівки були знищені через російську агресію, зможуть подати заяву в застосунку Дія та отримати компенсацію. Долучайтеся до бета-тесту послуги за посиланням.

З березня 2022 року в застосунку та на порталі Дія українці подали 468 тисяч повідомлень про пошкоджене та зруйноване майно. Щоб відбудувати будинки і кожен зміг повернутися в рідну домівку, Уряд запустив програму єВідновлення.

На першому етапі послуга була доступна лише для власників пошкодженого майна. Незабаром програма розширить можливості, і компенсацію зможуть отримати українці, чиї домівки були знищені під час повномасштабної війни.

Зараз ви можете зареєструватися на бета-тест важливого оновлення єВідновлення — компенсації за зруйноване майно. Стати тестувальниками можуть українці, які:

досягли 18 років

мають верифікований РНОКПП

попередньо надіслали повідомлення про зруйноване майно

мають зруйновану домівку в с. Мощун в Гостомельській територіальній громаді або в смт Бородянка Бородянської селищної територіальної громади Київської області

є єдиним власником майна, яке зареєстроване в Державному реєстрі речових прав (ДРРП).

Важливо: після бета-тестування послуга стане доступною для інших населених пунктів, а незабаром також і для майна, що має співвласників. За певний час послуга стане доступною і для тих, чиє знищене житло розміщене на тимчасово окупованій території України, про що ми повідомимо окремо.

Долучайтеся до бета-тесту за посиланням: https://t.me/diia_beta_bot?start=home

Нагадаємо, програма єВідновлення стартувала в травні 2023 року. За цей час в застосунку Дія українці подали 27 тисяч заяв. Більше 1400 заявників вже отримали фінансову допомогу за програмою на суму понад 114 млн гривень.

Більше про єВідновлення можна дізнатися на сайті програми — https://erecovery.diia.gov.ua/

Послугу розроблено Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури спільно з Міністерством цифрової трансформації за підтримки проєкту USAID / UK aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/ TAPAS» і Світового банку.

https://thedigital.gov.ua/.../vlasniki-zruynovanogo-mayna...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь