Як отримати готовий паспорт, якщо підрозділ ДМС припинив роботу

Дата: 19.07.2023 16:19
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

Наразі в Україні деякі підрозділи Державної міграційної служби припинили роботу у зв’язку з тимчасовою окупацією чи бойовими діями. Тож постає питання, як громадянам завершити процедуру отримання паспорта, якщо вони раніше подали до такого підрозділу заяву для оформлення документа.

З цього приводу у ДМС надають роз’яснення як для громадян, які перебувають в Україні, так і для тих, хто нині за кордоном. Отже, для завершення процедури отримання паспорта необхідно:

· Якщо особа перебуває на території України – звернутися особисто до будь-якого територіального органу/підрозділу ДМС, який працює, і подати письмову заяву.

· Якщо особа перебуває за кордоном – звернутися особисто із письмовою заявою до представництва ДП «Документ», які розташовані за кордоном.

За підсумками розгляду цієї заяви заява-анкета, яка подана для оформлення паспорта, буде передана в інший підрозділ ДМС.

Він здійснюватиме завершення процедури оформлення паспорта. Виготовлений паспорт буде передано до ДП «Документ», до якого особа подала відповідну заяву.

https://minre.gov.ua/.../yak-otrymaty-gotovyj-pasport.../


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь