Як безоплатно отримати консультацію лікаря в приватній клінці?

Дата: 03.08.2023 11:48
Кількість переглядів: 41

Фото без опису

Близька 70  приватних клінік та лікарів-ФОП уклали договір з НСЗУ на надання послуг за пакетом "Профілактика, діагностика, спостереження та лікування дорослих та дітей в амбулаторних умовах". Це означає, що в цих приватних центрах надання медичної допомоги пацієнти можуть отримати безоплатну консультацію лікаря-спеціаліста. 

🟢Щоб отримати безоплатну медичну допомогу лікаря-спеціаліста в приватній клініці, яка має договір із НСЗУ, необхідно мати електронне направлення на консультацію від сімейного або лікуючого лікаря.

❗️Без направлення можна звертатись до гінеколога, зокрема дитячого, психіатра, в тому числі і дитячого, нарколога, педіатра, фтизіатра, в тому числі і дитячого. Також направлення не потрібне при зверненні до лікаря, у якого пацієнт із хронічною хворобою перебуває під наглядом. 

🟢Далі потрібно знайти найближчий приватний медзаклад, який має договір із НСЗУ на амбулаторну допомогу. 
Для цього:
☎️ Зателефонуйте до контакт-центру НСЗУ за номером 16-77. Оператор підкаже, які найближчі до вас приватні медзаклади мають договір із НСЗУ на амбулаторний пакет та надасть контакти. 

🔎Скористайтеся нашим дашбордом “Укладені договори про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій” http://surl.li/jpmwa  На третій сторінці у  полі фільтрів оберіть область або населений пункт, а в “Групі послуг” – пакет “Профілактика, діагностика, спостереження та лікування в амбулаторних умовах”. Під картою є таблиця з адресами та контактами закладів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь