УЧАСТЬ НАЧАЛЬНИКА МІЛОВСЬКОЇ СВА ІРИНИ БОЛТКОВОЇ У СЕМІНАРІ «СТРАТЕГІЧНІ КОМУНІКАЦІЇ ДЛЯ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ»

Дата: 09.08.2023 17:52
Кількість переглядів: 115

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

3-4 серпня 2023 року у місті Київ відбувся семінар «Стратегічні комунікації для органів місцевого самоврядування» за організації Фонду «Партнерство за сильну Україну». Начальник Міловської селищної військової адміністрації Ірина Болткова разом з працівниками військової адміністрації прийняли участь у дводенному заході.

          Семінар  був направлений на аудиторію органів місцевого самоврядування з ТОТ і деокупованих територій, а також представників Криму, з метою посилення спроможності органів місцевого самоврядування у сфері стратегічних комунікацій та сприяння координації в питаннях стратегічних комунікацій між центральними та місцевими органами.

          Проведення заходу відбувалось у  форматі тренінгу. Першого дня семінару, представник Міністерства реінтеграції тимчасово окупованих територій, заступник Міністра культури, директор Центру стратегічних комунікацій, представник ЗСУ з питань стратегічних комунікацій та в.о. керівника Центру протидії дезінформації розповіли про важливість єдиного голосу регіонів та його вплив на загальний ефект, показавши на практиках важливість роботи стратегічних комунікацій.

          Другий день складався з двох напрямків. Перший – представлення досвіду комунікацій від представників тимчасово окупованих та деокупованих територій. Що було зроблено; на яких етапах виникали труднощі; поради громадам, які ще перебувають в окупації.

          Друга частина – робота в групах, розроблення плану стратегічних комунікацій для громади. Презентація та поради тренерів семінару.

          Протягом всього заходу учасники мали змогу задати питання експертам або поділитися досвідом на власному прикладі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь