ПОДАВАЙ ЗАЯВКУ ТА ДОЛУЧАЙСЯ ДО РАДИ ВНУТРІШНЬО-ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ У НАШІЙ ГРОМАДІ

Дата: 14.08.2023 14:42
Кількість переглядів: 115

Фото без описуФото без опису

Міловська селищна військова адміністрація розпочинає роботу над впровадженням у громаді дієвого механізму інтеграції внутрішньо переміщених осіб – Ради з питань ВПО.

Метою та завданням Ради з питань ВПО є сприяння у вирішенні питань, пов’язаних із реалізацією державної політики у сфері прав внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території України, підтримка та захист переміщених суб’єктів підприємництва, а також залучення внутрішньо переміщених осіб, зокрема із числа вразливих груп, до вирішення проблемних питань у сфері захисту їхніх прав та законних інтересів, тощо.

Запрошуємо активістів з числа зареєстрованих на підконтрольній території України внутрішньо переміщених осіб Міловської громади, представників релокованого бізнесу, громадських та благодійних організацій, які готові брати активну суспільно-політичну участь у житті громади, подати заявку у довільній формі для розгляду Вашої кандидатури в якості члена Ради ВПО Міловської громади адміністрацією на електронну адресу milove@loga.gov.ua, або телефонуйте за номером 0507034707, контактна особа - Анна Гончарова.

Строк подання заявок до 18.08.2023.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь