ЗВІТ ЗА МИНУЛИЙ ТИЖДЕНЬ

Дата: 10.09.2023 11:01
Кількість переглядів: 146

Фото без опису

МІЛОВСЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ ПРО РОБОТУ

ЗА МИНУЛИЙ ТИЖДЕНЬ

      Відповідно до Указу Президента України від 23.09.2022р. № 665/2022 "Про утворення військових адміністрацій населених пунктів у Луганській області, на виконання Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 12.05.2015 № 389-VIII , для забезпечення нормалізації життєдіяльності мешканців Міловської громади, що були вимушені переміститися з тимчасово окупованої території, Міловська селищна військова адміністрація надає інформацію про виконану роботу за тиждень.

Стан наповнюваності місцевого матеріального резерву для запобігання виникненню і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

На даний час наповнюваність місцевого матеріального резерву становить 74,73 % від загальної потреби. Проведені заходи по придбанню будівельних матеріалів, генераторів, супутникових систем Starlink, речового майна, засобів дезінфекції, засобів зв’язку, засобів захисту.

На сьогоднішній день продовжуються перемовини та заключення договорів  з продавцями про закупівлю матеріальних цінностей для місцевого матеріального резерву.

Робота з реєстром пошкодженого та зруйнованого майна (РПЗМ)

На сьогоднішній день в РПЗМ було опрацьовано та зареєстровано 44 повідомлення від жителів Міловської громади, що надійшли на Портал «Дія».

Робота медичного обслуговування

Ведеться перереєстрація декларацій про надання медичної допомоги з населенням Міловської громади, що покинули тимчасово окуповану територію. Станом на 01.09.2023р з новими лікарями укладено 49 договорів про надання медичних послуг. Також проводяться роботи по заключенню нових договорів з населенням.

         На ХАБі Попаснянської МВЦА (місто Черкаси, вул. Чехова, 9а) 122 особам надано послуги ( вимірювання артеріального тиску, рівня цукру в крові, сатурації (рівень кисню), видано ліки та вироби медичного призначення).

         Постійно проводиться робота щодо інформування мешканців Луганської області про відновлення роботи закладу з наданням контактної інформації через об’яви в месенджерах, соціальних мережах, друкованих об’яв в ХАБах  Черкас, Харкова, Києва.

Освітній процес

         Проведена робота щодо набору дітей до 1-11 класів до Морозівського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів Міловської селищної ради. Відкрито 6 класів, індивідуальним навчанням охоплено 8 дітей. Всього             39 учнів розпочали навчання в Морозівському закладі загальної середньої освіти I-III ступенів Міловської селищної ради. 14 вчителів розпочали роботу в школі.

.

 

 

 

Наради/семінари. Навчання

- онлайн зустрічі з представниками Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру щодо реєстрації на геопорталі національної інфраструктури геопросторових даних (НІГД);

- нараді щодо роз’яснення про оновлення функціоналу в Реєстрі пошкодженого та знищеного майна;

- консультативна нарада з приводу звітування про стан виконання Плану заходів на 2023-2024 роки з Реалізації Національної стратегії із створення безбарʼєрного простору в Україні на період до 2030 затвердженого розпорядженням КМУ від 25.04.2023;

- тренінг-семінар «Посттравматичний стресовий розлад у практиці сімейного лікаря»;

- онлайн-нарада «Шляхи вирішення проблемних питань в проведенні імунізації населення Луганської області» під головуванням директора Департаменту охорони здоров’я Луганської обласної державної адміністрації Юрія Стогнієва;

- вебінарі «Як підтримувати підлеглих, не наражаючись на маніпуляції»;

         - вебінар «Особливості складання річного плану практичного психолога та соціального педагога на 2023-2024 навчальний рік»;

    - вебінар щодо розгляду заяв засобами функціоналу РПЗМ для користувачів з роллю «Комісія з питань компенсації за знищене майно» (Робота з документами щодо рішення про надання компенсації);

         -  конференція «Як за допомогою SMM просувати Ваш продукт»;

         - навчальний захід який  організовано за підтримки ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, за темою «Експорт для початківців».    

- вебінару «Онлайн безпека дітей з особливими освітніми потребами»;

  • Семінар «Щорічні відпустки у (не) стандартній ситуації, графік відпусток: хвороби, невикористання, перебування у відпустках без зарплати».

 

Консультативна робота з громадянами

      Надано консультацій населенню з питань:

пенсійного забезпечення – 6;

оформлення пільгової пенсії УБД – 2;

забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України - 3;

отримання статусу члена сім’ї загиблого учасника бойових дій- 2;

зміни до порядку виплат ВПО – 9;

компенсація за втрачене житлом внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України (Постанова 280)- 3;

участь у програмі Єоселя- 1.

з питань соціального захисту дітей - 5 а базі гуманітарного хабу м. Київ проводився прийом та консультації громадян ВПО з Луганської області).

За консультаціями Ви можете звернутися за номером телефону +380684826800. Вся актуальна інформація розміщена на офіційному сайті Міловської селищної військової адміністрації https://milovska-gromada.gov.ua, та на офіційній сторінці facebook

https://www.facebook.com/profile.php?id=100086575502176


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь