Про запровадження комплексної послуги психосоціальної підтримки з формування життєстійкості

Дата: 13.10.2023 11:39
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

11 жовтня представники Мінсоцполітики, за підтримки ІСАР Єднання , провели перший онлайн-вебінар “Формування життєстійкості: зміст та особливості нової комплексної соціальної послуги”.

Понад 600 учасників вебінару – представники територіальних громад, громадських організацій, потенційні надавачі нової соціальної послуги – отримали інформацію про експериментальний проекту із запровадження цієї послуги, старт якого  відбудеться найближчим часом. 

Для кого і на що спрямована послуга, який її зміст та форми, хто може надавати, які особливості фінансування, – на ці та  інші питання відповідали заступники міністра Уляна Токарєва, Ірина Постоловська та інші фахівці Міністерства.

Переглянути запис вебінару можна за посиланням .

Звертаємо увагу представників громад: вебінар містить детальні роз'яснення, як  оформити заявку для  участі ваших громад у експериментальному проекті у першій хвилі проекту в жовтні цього року. 

Обмежень щодо залучення територіальних громад немає. Тобто, якщо ваша громада має бажання  запровадити у себе  надання комплексної послуги психосоціальної підтримки з формування життєстійкості, але не встигає подати заявку зараз така можливість зберігатиметься у межах часу дії проекту за умови наявності відповідних умов (до 31.12.24р.).

Наступна онлайн консультація для представників громад  на тему «Формування життєстійкості: як організувати надання  послуги в громаді?» відбудеться  13 жовтня, об 11:00. 

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/5NQYsyhv67ueAzHV6 .

Слідкуйте за наступними анонсами на інформаційних ресурсах Мінсоцполітики та ІСАР Єднання.

https://www.msp.gov.ua/news/23107.html

 

 

       

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь