УСТАНОВЧІ ЗБОРИ ЩОДО ФОРМУВАННЯ СКЛАДУ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ ПРИ МІЛОВСЬКІІЙ СЕЛИЩНІЙ ВІЙСЬКОВІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ

Дата: 13.10.2023 19:25
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

13 жовтня 2023 року відбулися установчі збори щодо формування складу Молодіжної ради при Міловській селищній військовій адміністрації.

Молодіжна рада - це інструмент молодіжного “голосу”, який дає можливість почути молодих людей. Це консультативно-дорадчий орган, який утворюється при органах місцевого самоврядування із представників молоді для консультування, розробки та реалізації молодіжної політики на місцях.

Сьогодні було обрано керівний склад Молодіжної ради при Міловській селищній військовій адміністрації: голова Молодіжної ради - Ангеліна Новікова, заступник голови – Тимур Скиба, секретар – Олена Спіріна та обговорено перспективні напрямки діяльності, шляхів залучення молоді до ініціатив, подальшої роботи над створенням річного плану роботи.

Ірина Болткова, начальник Міловської селищної військової адміністрації привітала молодь громади зі вступом до Молодіжної ради. " Я вдячна всім вам за активну громадську позицію, приємно вражена, що ви виявили бажання плідно та конструктивно співпрацювати із місцевою владою і в свою чергу обіцяю всебічну підтримку молодіжних ініціатив та проєктів".

Створення Молодіжної ради при Міловській селищній військовій адміністрації дозволить молоді більш активно долучитися до визначення напрямків реалізації державної політики молодіжної сфери в Міловській громаді

Вітаємо з початком роботи Молодіжної ради! Бажаємо наснаги, співпраці, взаєморозуміння, креативних ідей для розвитку молоді та однодумців щодо покращення молодіжної політики в Міловській громаді!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь