Робоча нарада з питань розроблення програм соціально-економічного і культурного розвитку громад

Дата: 18.10.2023 12:35
Кількість переглядів: 113

           Фото без опису

 Під керівництвом департаменту  з питань економічного розвитку та  зовнішньоекономічної діяльності Луганської обласної військової адміністрації, 18.10.2023  року  відбулась  робоча нарада з питань розроблення програм соціально-економічного і культурного розвитку громад. На заході були присутні понад 37 представників громад області. Начальник відділу з питань економічного розвитку та інвестиційної діяльності Міловської селищної військової адміністрації також взяв участь у нараді.  

           Основні питання, які розглядалися на нараді - це огляд наявних програм економічного і соціального розвитку районів і  громад, порядок розроблення відповідної програми та додатків до неї. 

           Доповідачами виступили: Ганна Долинська  – заступник начальника управління – начальник відділу економічного розвитку управління економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності та Ольга Севостьянова – – заступника  директора департаменту – начальник управління економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Департаменту економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської обласної військової адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь