Вебінар на тему «Самодопомога та первинна підтримка у кризових ситуаціях» відбудеться 27 жовтня 2023 року об 11:00. Програма ментального здоров'я "Ти як?"

Дата: 26.10.2023 15:54
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

Ментальне здоров'я – це не лише відсутність розладів. Це внутрішні ресурси для того, аби активно жити, реалізувати свої здібності, працювати, піклуватися про інших, пам'ятаючи й про себе.

В сучасних умовах на допомогу приходить Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?», до якої долучилася й Луганська обласна служба зайнятості. Здатність керувати стресом та зберігати емоційну стійкість стає важливим аспектом для забезпечення розвитку та ефективної роботи персоналу. Психологи проводять вебінари не лише для безробітних, а й для колективу служби.

На подібних заходах фахівці відпрацьовують техніки для зниження симптомів стресу і травми, а також методи подолання травматичних подій і знаходження ресурсу для відновлення. Тренінги з основ психологічної підтримки допомагають не тільки відчути підтримку, а й отримати цінні поради та практичні кейси для роботи з клієнтами служби зайнятості.

Довідково: Для осіб, які бажають збагнути свій стан, знизити симптоми психологічної нестабільності, є можливість ознайомитися з порадами фахівців та переглянути відеоролики  за посиланням https://bf.in.ua/useful/ . У рамках кампанії створено спеціальну сторінку https://is.gd/GA0mmu , де можна знайти корисні посилання, поради, техніки та методики, які допоможуть піклуватися про ментальне здоров'я – своє та людей поруч.

Наступний вебінар на тему «Самодопомога та первинна підтримка у кризових ситуаціях» відбудеться 27 жовтня 2023 року об 11:00 за посиланням: https://us05web.zoom.us/j/84407815177?pwd=z2LzYSb65NirIZgTZojl3XqTgZZb8r.1 Запрошуємо всіх бажаючих доєднатися до даного заходу.

Идентификатор конференции: 844 0781 5177
Код доступа: tQb38r

Надаємо підтримку з питань зайнятості:
- телеграм-канал: t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk
- вайбер-канал: cutt.ly/jLaYiYr


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь