ВІДДІЛОМ "ЦНАП" МІЛОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ВІДНОВЛЕНО РОБОТУ З НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ У М.ІРПІНЬ

Дата: 10.10.2023 09:19
Кількість переглядів: 59

Фото без описуФото без опису

 

Діяльність Центрів надання адміністративних послуг є важливим аспектом для кожного громадянина через доступність та якість надання адміністративних послуг, що дає можливість ефективно взаємодіяти з органами влади та зменшувати час, а також витрати на отримання потрібних документів.
    3 жовтня 2023 після вимушеної зупинки роботи у зв’язку з окупацією території Луганської області та відключенням від загальнодержавних реєстрів відновив свою роботу відділ «ЦНАП» Міловської селищної військової адміністрації Старобільського району Луганської області.
     Основною метою діяльності ЦНАП, як і раніше, стало забезпечення сервісного надання адміністративних послуг суб’єктам звернення. Незважаючи на те, що внаслідок повномасштабної війни виникла втрата більшості послуг, які надавалися у ЦНАП, керівництво Міловської селищної військової адміністрації Старобільського району Луганської області вживає усіх заходів аби якомога скоріше поновити повноцінну  роботу сервісу.
Перелік послуг, який надається відділом «ЦНАП» на сьогоднішній день  уміщує найбільш важливі та популярні послуги серед громадян. Наразі мешканці Міловської селищної громади можуть звернутися за отриманням наступних послуг:

  •  подання інформаційного повідомлення про пошкоджене та знищене нерухоме майно внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації;
  • зняття із задекларованого/зареєстрованого місця проживання;
  •  видача витягу з реєстру територіальної громади;
  • видача витягу про зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб (послуга доступна лише для власника житла).

  Також до відділу «ЦНАП» можуть звернутися захисники та захисниці України щодо отримання адміністративних послуг від Міністерства у справах ветеранів України.
Крім того, керівництвом Міловської військової адміністрації вирішується питання щодо надання доступу відділу «ЦНАП» до Єдиної інформаційної системи соціальної сфери для надання послуг найбільш уразливим категоріям населення.
    Тільки за перший тиждень роботи суб’єктам звернення до відділу «ЦНАП» надано понад 20 консультацій, актуалізовані данні в Реєстрі територіальної громади більш 30 осіб. 


Мешканці громади можуть отримати адміністративні послуги за адресою: Київська область, Бучанський район, м. Ірпінь, вул.74-ї Стрілецької Дивізії, буд. 1, (щотижнево по вівторкам та четвергам з 10.00 до 15.00 ), а також звернувшись за телефоном: 050-476-31-14 або написавши листа на електронну скриньку: cnap.msva@ukr.net

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0czEsPhFZdqQhfzvwhEkPPa7LAH2GJBPwhKwopvDSqNThaNp6VhXSVZsmcrUnMYwZl&id=100086575502176

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь