Участь Міловської селищної військової адміністрації у Міжнародній конференції «Реформа децентралізації: дорожня карта»

Дата: 08.11.2023 10:22
Кількість переглядів: 79

        Фото без опису

7 листопада 2023 року у м. Києві відбулася Міжнародна конференція «Реформа децентралізації: дорожня карта» за участі урядовців, народних депутатів України, голів дипломатичних місій в Україні, представників Євросоюзу, Офісу Ради Європи, голів територіальних громад, представників міжнародних проєктів, лідерів міжнародних неурядових партнерських організацій та профільних експертів.

 Фото без опису    Фото без опису    Фото без описуУ заході узяли участь: Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, Віце-прем’єр-міністр з відновлення України – Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков. На конференції був присутній  очільник Луганщини Артем Лисогор

      Фото без опису  Україна продовжує системну роботу над втіленням завдань реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади. Ця основоположна реформа, яка стартувала в 2014 році, проводиться за принципом децентралізації владних повноважень. Від її ефективності залежать і якісні зміни у всіх сферах життєдіяльності.

        Фото без описуМіністерство розвитку громад, територій та інфраструктури презентувало Дорожню карту реалізації реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади, завершальним етапом якої має стати закріплення досягнень децентралізації в Основному законі.

         Фото без опису

Участь у заході також прийняв прийняв    начальник відділу з питань економічного розвитку та інвестиційної діяльності Міловської селищної військової адміністрації.

         Захід організований Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України, за підтримки ПРООН, Програми «U-LEAD з Європою», Фонду Східна Європа, Проєкту DECIDE, Проєкту EGAP, Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

         Більш детально з проведеним заходом можна ознайомитись за посиланням https://decentralization.ua/news/17406.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь