Швидка підтримка жінок-ВПО через гарячу лінію “Завжди поруч”

Дата: 14.11.2023 10:28
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Гаряча лінія для жінок-ВПО «Завжди поруч» створена з метою надання швидкої та ефективної підтримки жінкам, які постраждали внаслідок конфлікту.

Гаряча лінія працює на базі Консультаційного офісу і забезпечуватиме зручний доступ для звернення жінок з будь-якого регіону. Спеціалісти офісу, які мають великий досвід у роботі з Внутрішньо Переміщеними Особами (ВПО) та знання специфіки їх ситуацій, будуть надавати консультації та інформаційну підтримку через телефон.

Консультанти гарячої лінії будуть готові відповісти на питання щодо різних аспектів життя ВПО, таких як здоров’я, освіта, працевлаштування та соціальна підтримка. Вони надаватимуть зрозумілу та конкретну інформацію про доступні ресурси, програми та послуги, які можуть допомогти цим жінкам. Зокрема, вони будуть надавати поради щодо доступу до медичної допомоги, правової підтримки, житла та соціальних виплат.

Гаряча лінія «Завжди поруч» буде підтримувати жінок-ВПО у їхніх потребах, допомагати у вирішенні проблем та забезпечувати доступ до необхідних ресурсів та послуг. Основна мета базується  на забезпеченні безпеки, емоційної та практичної підтримки жінок, які зазнали насильства та дискримінації і потребують допомоги у відновленні свого життя.

 Номер гарячої лінії “Завжди поруч” – +380735117542 

 

Публікація підготовлена за фінансової підтримки Німецького фонду Маршалла Сполучених Штатів Америки. Її зміст є виключною відповідальністю ГО “Запорізький правозахисний центр” і не обов’язково відображає позицію Німецького фонду Маршалла

​​​​​​​Джерело https://www.prostir.ua/?news=shvydka-pidtrymka-zhinok-vpo-cherez-haryachu-liniyu-zavzhdy-poruch


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь