Посадовці Луганщини завершили перший етап навчання в академії YouControl

Дата: 18.11.2023 11:36
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

Завершився перший етап навчання державних службовців, співробітників місцевих військових адміністрацій та інших установ і підприємств Луганської області із використання інструментів та сервісів «YouControl» під час їхньої професійної діяльності.

Рішення про проведення згаданого навчання ухвалено у рамках діяльності робочої групи «Прозорість і відкритість» щодо контролю за використанням коштів фонду ліквідації наслідків збройної агресії з 2023 року під головуванням начальника обласної військової адміністрації Артема Лисогора.

Учасники навчання отримали знання регламентів, за якими здійснюються перевірка ризикованості юридичних осіб/фізичних осіб-підприємців та фізичних осіб (об’єктів зацікавленості) та професійні знання, повний набір інструментів для захисту від внутрішніх та зовнішніх ризиків.

Також вони дізнались як захистити установу, організацію від порушення санкційних режимів: як швидко виявити російські сліди та токсичні зв'язки з іншими країнами-спонсорами тероризму.

Це перший етап навчання та підготовки кадрів для забезпечення відповідального та ефективного використання державних коштів під час відновлення деокупованої Луганської області.

З офіційнго сайту ЛОВА

 http://loga.gov.ua/oda/press/news/posadovci_luganshchini_zavershili_pershiy_etap_navchannya_v_akademiyi_youcontrol


 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь