Міністерство у справах ветеранів України відкрите до працевлаштування ветеранів й ветеранок

Дата: 20.11.2023 17:26
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

Міністерство у справах ветеранів України пропонує ветеранам й ветеранкам війни можливості для реалізації свого потенціалу в цивільному житті.

Ви – досвідчені фахівці та фахівчині, що працювали у надскладних побутових та емоційних умовах. Ваш професійний та життєвий досвід може стати суттєвим внеском в командну роботу Мінветеранів.

Ми віримо, що ваші знання та навички допоможуть команді Мінветеранів у формуванні та реалізації державної політики у сфері соціального захисту ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалих учасників Революції Гідності, членів сімей таких осіб і членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.

Наразі, відповідно до Закону України від 12 травня 2022 року № 2259-IX “Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану”, яким внесені зміни, в тому числі, до Закону України “Про правовий режим воєнного стану” (далі – Закон), передбачено спрощену процедуру вступу на посади державної служби та посади в органах місцевого самоврядування у період дії воєнного стану. Особи призначаються без конкурсного відбору, обов’язковість якого передбачена законом, на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка та документів, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад, а також за наявності у Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

Інформація про вакантні посади у Мінветеранів, на які проводиться добір на період дії воєнного стану, вичерпний перелік інформації, необхідної для участі в доборі, та строк її подання, розміщується на офіційному веб-сайті міністерстват https://mva.gov.ua/ в розділах: “Новини

” та “Призначення на посади державної служби на період дії воєнного стану

 

”.Відбір на посади державної служби побудовано на принципах рівних можливостей, законності, доброчесності, політичної неупередженості та прозорості.

Шановні ветерани та ветеранки, будемо раді бачити вас у своїй, дружній до ветеранів, команді і сподіваємося, що робота в Мінветеранів допоможе вам розкрити свій потенціал та досягти поставлених цілей.

Разом до Перемоги!

Джерело https://www.kmu.gov.ua/news/ministerstvo-u-spravakh-veteraniv-ukrainy-vidkryte-do-pratsevlashtuvannia-veteraniv-i-veteranok


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь