ЗВІТ ЗА МИНУЛИЙ ТИЖДЕНЬ

Дата: 27.11.2023 09:29
Кількість переглядів: 157

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

МІЛОВСЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ ПРО РОБОТУ

ЗА МИНУЛИЙ ТИЖДЕНЬ

      Відповідно до Указу Президента України від 23.09.2022р. № 665/2022 "Про утворення військових адміністрацій населених пунктів у Луганській області, на виконання Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 12.05.2015 № 389-VIII , для забезпечення нормалізації життєдіяльності мешканців Міловської громади, що були вимушені переміститися з тимчасово окупованої території, Міловська селищна військова адміністрація надає інформацію про виконану роботу за тиждень.

Стан наповнюваності місцевого матеріального резерву для запобігання виникненню і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

   Наповнюваність місцевого матеріального резерву становить 77,90% від загальної потреби. На території Міловської СТГ заплановано після деокупації відкриття восьми пунктів незламності на територіях старостинських округів.

В даний час знаходяться у режимі готовності до відкриття 4 (чотири) пункти незламності та укомплектовані відповідно до постанови КМУ від 17.12.2022 №1401 (генераторами, супутниковими системами Starlink,  електрообігрівачами, тепловими гарматами, булер’янами, мастильними матеріалами).

Робота з реєстром пошкодженого та зруйнованого майна (РПЗМ)

На сьогоднішній день в РПЗМ було опрацьовано та зареєстровано 48 повідомлень від жителів Міловської громади, що надійшли на Портал «Дія». Станом на 26.11.2023 опрацьовано 100 % повідомлень від громадян.

Робота відділу «Центр надання адміністративних послуг»

На базі координаційного центру Лозно-Олександрівської селищної військової адміністрації Сватівського району Луганської області начальником відділу «Центр надання адміністративних послуг» Міловської селищної військової адміністрації надано консультацій: – 5, з них 1 - звернення на  електрону пошту: cnap.msva@ukr.net; опрацьовано повідомлень (ДМС та ЕДДР) в РТГ – 6, з них - 3 опрацьовано, відхиллено в наслідок відсутності інформації щодо суб’єкта звернення - 3; актуалізовано даних в РТГ – 6; надано послуг– 6, з них 6 (витяг з РТГ).

Робота медичного обслуговування

         Станом на 26.11.2023р з новими лікарями укладено 69 договорів про надання медичних послуг. Проводяться роботи по заключенню нових договорів, в тому числі під час роботи у хабах у м. Київ, м. Тернопіль, м. Хмельницький. Протягом тижня у хабах сімейні лікарі провели прийом мешканців громади і жителів Луганської області. За тиждень надано медичних консультацій 16 особам.

         57 особам надано послуги (вимірювання артеріального тиску, рівня цукру в крові, сатурації (рівень кисню), 98 осіб отримали ліки та вироби медичного призначення (засоби індивідуального захисту).

 Продовжено роботу на ХАБі Попаснянської МВЦА (місто Черкаси, вул. Чехова, 9а, щопонеділка з 12:00 по 14:00); на хабі Товариства Червоного Хреста України за адресою: вул. Центральна, 37 в м. Новоселиця Чернівецької області (режим роботи понеділок, середа, п’ятниця з 09:00 по  13:00);на хабі БО «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ЦЕНТР ДОПОМОГИ ОЛЕКСАНДРІЯ» за адресою: проспект Соборний, 100 (режим роботи понеділок, середа, п’ятниця з 09:00 по  13:00).

         Постійно проводиться робота щодо інформування мешканців Луганської області про відновлення роботи закладу з наданням контактної інформації через об’яви в месенджерах, соціальних мережах, друкованих об’яв в ХАБах  Черкас, Харкова, Києва.

В рамках співпраці отримано гуманітарну допомогу у вигляді медичних виробів та лікарських засобів для задоволення відповідних потреб населення, які можна отримати на хабах.

Освітній процес

         Протягом тижня на гуманітарному хабі Білокуракинської селищної військової адміністрації в м. Житомирі 2 дитини шкільного віку отримали психолого-педагогічну допомогу. В напрямку організації дозвілля дітей проведені заняття  з англійської мови для дошкільнят. Залучено 4 дитини.         

         Проведено наступні заходи в Морозівському закладі загальної середньої освіти:

         1. Підвищення кваліфікації вчителів 5-6 кл ( мовно - літературної ,   іншомовної, природничої та технологічної освітніх галузей).

         2. Спецкурс " Веб - сервіси та застосунки" у межах Всеукраїнського проєкту " Професійний розвиток педагога".

         3."Цифровізація освіти 2024: збереження, передана та видалення персональних даних з освітніх технологій"

         4. Майстер - клас для працівників психологічної служби системи освіти «Превенція « суїциду"». Навчання гейткіпінгу хелперів».

         5. Реєстрація у Всеукраїнському конкурсі Кенгуру. 2-6 кл

         6. Участь в конкурсі "Моя країна- Україна"

         7."Інструменти виявлення та подолання освітніх втрат " тренінг.

         8. Проведено семінар- практикум " Теоретичні та практичні засади роботи над власним висловлюванням / есе".

         9. Практичним психологом та соціальним педагогом були проведені інформаційні години, бесіди з учнями та інтерактивні ігри. Метою проведених заходів стало залучення інтересу шкільної спільноти до теми «Як боротися з тривожним станом», так як це є актуальною проблемою в Україні під час воєнного стану.

Наради/семінари. Навчання

- участь в онлайн інфосесії на тему:  «Нові нормативні вимоги щодо забезпечення укриття в територіальних громадах» щодо роз'яснення посадовим особам ОМС нові нормативні вимоги дооблаштування укриттів у зв'язку з затвердженням нових державних будівельних норм;

- участь у 3-денному вебінарі "Технічна та консультаційна підтримка українських громад у запровадженні просторового муніципального енергетичного планування" з 22 по 24 листопада 2023 року;

- участь у вебінарі щодо надання послуги «реєстрація інформаційного повідомлення до РПЗМ»;

- участь у вебінарі щодо впровадження Закону України «Про адміністративну процедуру»;

- участь в семінарі  за темою:  «Ознайомлення з оновленим та доопрацьованим функціоналом надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна та її використання»;

         - участь у заході «Цифровізація освіти 2024»;       

          - проходження онлайн навчання   на тему: «Протидія торгівлі людьми в Україні. Вплив війни»;

         - участь в обласних заходах до Дня Гідності та Свободи;

         - участь у тренінгу в м. Дніпро «Локалізація НПД1325 «Жінки. Мир.Безпека»;

         - участь у семінарах «Нова квота із працевлаштування ветеранів війни: розмір та санкції», «Невикористані відпустки при звільненні: які види та за скільки років компенсувати», «Оформлення трудових відносин: 3 кроки від податківців», «Повітряна тривога: як оформити перебування в укритті працівників», «Сумісництво чи суміщення: в чому різниця?», «Неоплачувана відпустка тим, що виїхали за кордон, чи ВПО: один раз за війну».

Консультативна робота з громадянами

      Надано консультацій населенню з питань:

щодо працевлаштування та професійної орієнтації- 2 особи;

щодо соціальних гарантій та пільг для дитини з числа ВПО- 2 особи;

щодо отримання безоплатної психологічної допомоги під час війни-1 особа;

щодо отримання статусу ветерана війни-1 особа;

консультація 3 особам з питання соціального захисту, гарантій та пільг сім’ям загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників і Захисниць України.

        На базі гуманітарного хабу, розташованого за адресою: м. Київ, вул. Рене Декарта-14 надано 3 консультації з питань соціального захисту дітей.

        За консультаціями Ви можете звернутися за номером телефону +380684826800. Вся актуальна інформація розміщена на офіційному сайті Міловської селищної військової адміністрації https://milovska-gromada.gov.ua, та на офіційній сторінці facebook

https://www.facebook.com/profile.php?id=100086575502176


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь