Участь Управління охорони здоров’я та соціальної сфери Міловської селищної ради в онлайн-вебінарі на тему: «Просування гендерної рівності та підвищення обізнаності щодо завдань резолюції РБ ООН 1325»

Дата: 29.11.2023 10:28
Кількість переглядів: 202

Фото без опису

Фото без опису

Працівники управління охорони здоров’я та соціальної сфери Міловської селищної ради 28.11.2023 взяли участь в онлайн-вебінарі на тему: «Просування гендерної рівності та підвищення обізнаності щодо завдань резолюції РБ ООН 1325» в рамках проєкту «Регіональний план 1325 в дії у Луганській області (План 1325 в дії)», який виконується ГО «Платформа розвитку «СМР» у співпраці з ДСЗН та УПП у Луганській області. Метою вебінару було підвищити рівень знань та навичок учасників з питань гендерної рівності та та підвищення обізнаності щодо завдань резолюції РБ ООН 1325».

На вебінарі було розглянуто такі теми:

  • Основні поняття з теми: «Гендерна рівність»: гендер, гендерні стереотипи, гендерна дискримінація, гендерно зумовлене насильство, тощо.
  • Основні сфери реалізація національного плану дій з виконання резолюції ради безпеки ООН 1325 “Жінки, Мир, Безпека”: участь жінок у прийнятті рішень, захист прав і безпеки жінок, попередження конфліктів і насильства і т.д.
  • Огляд завдань резолюції РБ ООН 1325: підвищення репрезентації жінок на всіх рівнях управління, забезпечення рівного доступу жінок до ресурсів і послуг, зміцнення гендерної компетентності та чутливості персоналу, який працює в сфері миру і безпеки, підтримка ініціатив громадянського суспільства, спрямованих на підвищення ролі жінок у миротворчих процесах.

Вебінар став ефективним інструментом для підвищення гендерної обізнаності та сприяння впровадження резолюції РБ ООН 1325 в Луганській області. Працівники управління отримали відповідні сертифікати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь