Участь Управління охорони здоров’я та соціальної сфери Міловської селищної ради в засіданні круглого столу щодо ЗВІТУ за результатами фокус-групових інтерв’ю “АНАЛІЗ РИЗИКІВ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ДЛЯ ЖІНОК”.

Дата: 29.11.2023 16:27
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

29.11.2023 року працівники Управління охорони здоров’я та соціальної сфери Міловської селищної ради взяли участь в засіданні круглого столу щодо ЗВІТУ за результатами фокус-групових інтерв’ю “АНАЛІЗ РИЗИКІВ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ДЛЯ ЖІНОК”.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Дослідження здійснюється в рамках проєкту “Жінки. Мир. Безпека: відповіді на виклики війни", реалізується Українським Жіночим Фондом за фінансової підтримки Уряду Великої Британії у партнерстві з ГО “Ла Страда — Україна”, Асоціацією жінок-юристок України “Юрфем”, Інформаційно-консультаційним жіночим центром, Українською фундацією громадського здоров’я та Центром “Жіночі перспективи” за сприяння Офісу Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Апарату Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики.

Дослідження “Аналіз ризиків економічної безпеки для жінок” має на меті сформулювати рекомендації для органів центральної та місцевої влади, міжнародних організацій та громадських об’єднань щодо підвищення економічної стійкості жінок, зокрема із числа вразливих груп.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь