Участь працівників Міловської селищної військової адміністрації в м.Києві у форумі розвитку громадянського суспільства «Що дасть нам силу»

Дата: 06.12.2023 15:54
Кількість переглядів: 57

         Фото без описуФото без опису

5 грудня  2023 року  в м. Києві відбувся Форум розвитку громадянського суспільства «ЩО ДАСТЬ НАМ СИЛУ», участь в якому взяв начальник відділу  економічного розвитку та інвестиційної діяльності Міловської селищної військової адміністрації.  На заході розглянуто тему - Донорські презентації: фінансування та співпраця з організаціями громадянського суспільства.

      Фото без описуФото без опису

Захід організовано за підтримки Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»),  Фонду сприяння демократії,  Посольству США,  Міжнародному  фонду «Відродження», Філії організації «Людина в біді» в Україні, та Програми розвитку ООН в Україні. які працюють в Україні, над сталим економічним розвитком.

      Фото без описуФото без опису

Також на форумі  були обговорені питання «Національної ідентичності». Так  в рамках розвитку громадянського суспільства є всебічне дослідження ключової ролі національної ідентичності у формуванні суспільної стійкості, особливо в умовах тривалої війни. Дискусія була  спрямована на створення платформи для аналізу, розгляду різноманітних аспектів формування сили та стійкості країни на основі міцної національної ідентичності у сплаві з громадянськими цінностями та принципами інклюзивності.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь